-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 28

Baro „Cash“ vadovas nubaustas už lauko kavinės įrengimą ne pagal projektą

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai buvo gavę Vilniaus g. 22/1 namo gyventojų prašymus dėl triukšmo sklindančio iš baro „Cash“ ir galimai neteisėtų statybų. Bendrovės direktoriui skirta bauda.
Pasigirdo kalbų, kad lauko kavinė prie Šv.Kotrynos bažnyčios įrenginėjama neteisėtai.
S.Visockis turėjo problemų ir dėl vyninės šalia Šv.Kotrynos bažnyčios / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kovo 17 d. Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai surašė administracinio teisės pažeidimo protokolą „Imperatoriaus rūmai“ direktoriui Stepui Visockiui už tai, kad įrenginėjo kavinės lauko prekybos vietą ne pagal patvirtintą projektą – įrengta medinė terasa, kuri nenumatyta projekte.

Pernai gruodžio 12 d. buvo pritarta UAB „Imperatoriaus rūmai“ maitinimo įstaigos patalpų Vilniaus g. 22/ Labdarių g. 1 langų keitimo techniniam projektui ir 9 kv. m ploto lauko kavinei įrengti prie pastato.

Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai taip pat patikrino gyventojų skunduose išdėstytas aplinkybes dėl viešosios rimties trikdymo. Iš viso į barą savaitgaliais važiuota 14 kartų, nuo 24 iki 3.30 val. ryto, tačiau viešosios rimties trikdymo ir kitų pažeidimų nustatyta nebuvo. Baras įtrauktas į Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnų kontroliuojamų objektų sąrašą ir yra reguliariai toliau tikrinamas.

Šio baro kaimynystėje įskūrę gyventojai savaitgalį išplatino internete viešą laišką, kuriame piktinosi tiek baru „Cash“, tiek jo šeimininku, kuris esą nesilaiko nustatytų taisyklių, stato savavališkus statinius ir nepaiso nei gyventojų, nei teisėsaugos pareigūnų bei savivaldybės atstovų.

Vilniaus savivaldybė taip pat priminė, kad savivaldybės nėra įgaliotos kontroliuoti statybų teisėtumo, nes tai yra Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos prie Aplinkos ministerijos kompetencija.

Prašome gyventojų apie galimai neteisėtas statybas nedelsiant pranešti minėtos inspekcijos Vilniaus teritorijų planavimo ir statybos valstybinės priežiūros skyriui (A. Juozapavičiaus g. 9, LT-09311 Vilnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius