Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 12 28

Naujųjų naktį Vilniuje – laikini eismo apribojimai, prašoma nesinešti fejerverkų į Katedros aikštę

Vilniuje Naujametę naktį, nuo gruodžio 31 d. 23.00 val. iki sausio 1 d. 1.00 val., bus draudžiamas transporto priemonių eismas T.Vrublevskio, Šventaragio, Barboros Radvilaitės gatvėse. Vilniaus miesto savivaldybė pranešime rašo, kad šįmet naujametiniai fejerverkai bus leidžiami nuo Bernardinų sodo pusės, todėl prašoma visų, ketinančių ateiti pasigrožėti jais, nesinešti savų pirotechnikos priemonių.
Naujųjų metų sutikimas sostinės centre.
Naujųjų metų sutikimas sostinės centre. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vilniečiai raginami kelionėms į miesto centrą rinktis viešąjį transportą. Naujųjų metų naktį taip pat važiuos naktiniai autobusai. Primenama, kad poilsio ir švenčių dienomis eismas draudžiamas Gedimino prospekte nuo Vilniaus iki Šventaragio gatvės.

Naujųjų metų naktį taip pat galimi nedideli šių maršrutų autobusų vėlavimai: 10 Fabijoniškės–Baltupiai–Markučiai, 11 Žvėrynas–Senamiestis–Užupis ir 33 Šiaurės miestelis–Rinktinės–Sukilėlių g.–Guriai.

Vilniečiams ir miesto svečiams, nusprendusiems į miesto centrą šventinėmis dienomis vykti savo automobiliu, dėl didelių eismo srautų siūloma aplenkti gatves aplink Katedros aikštę ir pasistatyti automobilį netoliese esančiose Upės, Žvejų ir Maironio gatvėse, taip pat automobilių stovėjimo aikštelėse – Gedimino pr. 9A, Tilto g. 14, T. Kosciuškos g. 1A, prie Tymo turgaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius