-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 27

Sostinėje visą vasarą – nemokamos mankštos senjorams

Birželio pabaigoje Visuomenės sveikatos biurui paskelbus apie liepą–rugpjūtį Kaune organizuojamas nemokamas kineziterapines mankštas senjorams, sujudo ir Vilnius. Tokios mankštos visą vasarą keliose vietose bus organizuojamos ir sostinėje, teigiama pranešime.
Jogos pamoka
Mankšta / Vida Press nuotr.

„Senjorų sporto vasaros“ metu sostinėje gyvenantys senyvo amžiaus žmonės turės galimybę sportuoti kartu su profesionaliomis kineziterapeutėmis, gauti naudingų konsultacijų sveikatos klausimais bei atrasti bendraminčių.

Treniruočių metu bus lavinama pusiausvyra bei koordinacija, atliekami kvėpavimo, atsipalaidavimo pratimai.

Pasitelkiant kineziterapiją – gydymą judesiu, gerinama ir išlaikoma kaulų ir raumenų, širdies kraujagyslių ir kitų sistemų funkcinė būklė bei gera savijauta.

Užsiėmimų vietos ir laikai:

  • Rasa Kločkova užsiėmimus veda Sapiegų parke trečiadieniais nuo 12.30 val. iki 13.30 val.
  • Dovilė Šimonytė-Šturienė užsiėmimus veda Vingio parke, prie estrados, antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 9.30 val. iki 10.30 val.
  • Agnė Novickienė užsiėmimus veda Bernardinų sode (senjorai laukiami prie pagrindinio įėjimo į parką) trečiadieniais nuo 9.00 val. iki 10.00 val.

Dar daugiau atvirų užsiėmimų senjorams taip pat vyksta prie Vidaus reikalų ministerijos rūmų (Žirmūnų g. 1E) pirmadieniais ir trečiadieniais: I grupė sportuoja nuo 8.30 val. iki 9.20 val.; II grupė – nuo 9.40 val. iki 10.30 val.; III – grupė nuo 10.50 val. iki 11.40 val. Taip pat mankštos vyksta ir antradieniais, ketvirtadieniais: IV grupė – nuo 8.30 val. iki 9.20 val.; V grupė – nuo 9.40 val. iki 10.30 val.; VI grupė – nuo 10.50 iki 11.40 val. Mankštas veda kineziterapeutė Rasa Kločkova.

Atvykus į mankštą, su savimi reikia turėti kilimėlį ar pledą pratimams ant žemės atlikti, taip pat rekomenduojama pasiimti ir vandens buteliuką.

Į mankštas senjorai kviečiami registruotis iš anksto internetu, adresu vvsb.lt

Užsiėmimai bus organizuojami visą vasarą. Esant prastoms oro sąlygoms, treniruotės nevyks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius