-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 07 11

Fotokonkursas „Žalia vasara“: fotografuokite gamtą ir laimėkite paspirtukus

Vasara – pats geriausias metas įamžinti gražiausias Lietuvos gamtos akimirkas. Fotografuokite, siųskite nuotraukas ir laimėkite paspirtukus!
Fotokonkursas
Fotokonkursas

Fotokonkurso „Žalia vasara“ taisyklės:

Fotografuokite Lietuvos gamtą, gamtos reiškinius, gyvūnus, augalus ir vasaros laisvalaikį gamtoje. Keliais sakiniais aprašykite nuotrauką – kur ji padaryta, kas joje užfiksuota ir kuo ji jums yra ypatinga (rašykite su lietuviškomis raidėmis).

Nuotrauką ir aprašymą (iki kelių sakinių) siųskite adresu zaliavasara@15min.lt.

Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei el. pašto adreso. Vienam asmeniui galima siųsti iki 3 skirtingų nuotraukų. Atsakomybė už nuotraukų autentiškumą, matomų asmenų sutikimą būti nufotografuotam ir publikuotam viešai priklauso pačiam konkurso dalyviui. Nuotrauka negali prieštarauti visuotinai priimtoms moralės ir etikos normoms.

Nuotraukas siųskite iki 2018 metų rugpjūčio 11 dienos.

Nuotraukos bus publikuojamos kartą per savaitę naujienų portalo 15min rubrikoje „Žalias“, konkurso fotogalerijose.

Iš visų konkursui pateiktų nuotraukų profesionalūs 15min fotografai atrinks 10 (dešimt), jų manymu, gražiausių nuotraukų, t.y. – geriausiai gamtos grožį ir atostogų gamtoje nuotaiką perteikiančias fotografijas.

Rugpjūčio 15 dieną rubrikoje „Žalias“ paskelbsime fotokonkurso „Žalia vasara“ balsavimą, kuris truks savaitę (iki rugpjūčio 22 d. imtinai). Skaitytojai iš dešimt fotografų balsavimu atrinktų nuotraukų išrinks 3 (tris) labiausiai patikusias.

Rugpjūčio 27 d. bus paskelbta, kurių 3 fotografijų autoriai tapo nugalėtojais.

Trims konkurso nugalėtojams/-ojoms atiteks po stilingą paspirtuką.

Konkurso prizas
Konkurso prizas

Laimėtojai bus skelbiami konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai nurodytu el. paštu. Nugalėtojai prizus Vilniuje arba Kaune turės atsiimti ne vėliau kaip iki 2018 metų rugsėjo 30 d.

Autorius, pateikiantis nuotrauką konkursui, suteikia 15min teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra, pvz., straipsniui iliustruoti ar pan. Nuotrauka tampa portalo nuosavybe.

Kilus įtarimams, kad publikuojama nuotrauka rasta internete ar autorystė priklauso kitam asmeniui, ji bus pašalinta iš konkurso be perspėjimo. Konkurso dalyvių kontaktinė informacija bus naudojama tik konkurso tikslais.

Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso taisykles, informuodami apie tai lankytojus naujienų portale 15min skiltyje „Žalias“. UAB „15min“ darbuotojai ir jų šeimos nariai konkurse dalyvauti negali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius