Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 16

Poilsiauti mėgstame, o tvarkytis? Pajūris kuopiamas nuo 3–4 val. ryto

Pajūris dažno akiai yra kur kas tvarkingesnis nei kadaise. Mažiau šiukšlių kopose, triukšminga J.Basanavičiaus gatvė dažnai tvarkinga jau ankstyvą rytą, iškuopti ir parkai. Kas be ko – dalis nuopelno ir sąmoningėjančiai visuomenei, tačiau didžiausias – nuo 3–4 val. ryto plušantiems komunalininkams.
Šiukšlės Palangos paplūdimyje
Šiukšlės Palangos paplūdimyje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nors žmonių, netinginčių iki šiukšliadėžės nunešti ne tik savo, bet ir svetimo šiukšlę daugėja, vis dėlto, nemažai ir metančių jas kur papuola – tiek gatvėje, tiek prie pat jūros ar kopose.

Palangos meras Šarūnas Vaitkus neslepia, kad išlaikyti Palangą švarią sezono metu – nemenkas iššūkis. Ypač ilgaisiais savaitgaliais ar itin šiltu vasaros periodu, kai į pajūrį suvažiuoja šimtai tūkstančių poilsiautojų. Komunalininkai, pasak mero, dirba sunkiai, tačiau rezultatas – akivaizdus. Vis dėlto, prisidėti prie gamtos tausojimo galėtų ir patys poilsiautojai, būdami atsakingesni ir tiesiog neteršdami miesto ir gamtos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius