-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 10

Praėjusią savaitę apie galimus pažeidimus – 609 pranešimai

Gegužės 3 – 9 d. Aplinkos apsaugos departamento Pranešimų priėmimo tarnyba apie galimus pažeidimus gavo 609 pranešimus. Iš ne darbo metu gautų 67 pranešimų 43 pasitvirtino.
Vėgėlių žvejyba Nemune
Vėgėlių žvejyba Nemune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Praėjusią savaitę Pranešimų priėmimo tarnybos darbuotojams apie žvejybos pažeidimus pranešta 30 kartų, medžioklės – 6 kartus. Dėl atliekų deginimo kreiptasi – 23 kartus, netinkamo atliekų tvarkymo – 63, nuotekų – 24, vandens taršos – 22, neteisėtų kirtimų – 22, vandens apsaugos juostų pažeidimų – 5, vandens transporto priemonių pažeidimų – 4, oro taršos – 16, avarijų – 3, kitos taršos – 10, dėl kitų pažeidimų ir konsultacijų – 33 kartus.

Apie į autoįvykius pakliuvusius laukinius gyvūnus praėjusią savaitę pranešta 228 kartus (ankstesnę savaitę 207), dėl kitų įvykių su gyvūnais kreiptasi 119 kartų (praėjusią savaitę 103).

Reaguodami į pranešimus apie galimus pažeidimus, aplinkosaugininkai ne darbo metu patikrinti informacijos vyko 67 kartus, 43 pranešimai pasitvirtino.

Apie žvejybos pažeidimus buvo pranešta 13 kartų (13 pasitvirtino), 2 kartus pranešta apie medžioklės pažeidimus (pasitvirtino). Dėl atliekų deginimo kreiptasi 13 kartų (5 pasitvirtino), atliekų netvarkymo – 5 (4 pasitvirtino), nuotekų – 4 (3 pasitvirtino), vandens taršos – 11 (3 pasitvirtino), oro taršos – 4 (3 pasitvirtino), vandens apsaugos juostų pažeidimų – 2 (pasitvirtino), vandens transportų priemonių pažeidimų – 4 (2 pasitvirtino), kitų pažeidimų – 4 (1 pasitvirtino), neteisėtų kirtimų – 3 (pasitvirtino), kitos taršos – 2 (pasitvirtino).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius