Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 10

Socialiai atsakingos įmonės „Saugima“ ir „3M“ kviečia kartu sodinti mišką

Ar žinojote, kad vienas medis pagamina apie 150 kilogramų deguonies per metus? Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos duomenimis, medienos gavybai skirtuose miškuose kasmet iškertama apie 70 procentų priaugančios medienos, tad UAB „Saugima“ yra pasiruošusi papildomai padovanoti net 300 tonų deguonies per metus
Socialiai atsakingos įmonės „Saugima“ ir „3M“ kviečia kartu sodinti mišką
Socialiai atsakingos įmonės „Saugima“ ir „3M“ kviečia kartu sodinti mišką / „3M“ nuotr.

Rugpjūčio 10 – spalio 12 dienomis „Saugima“ kartu su partneriu „3M“ inicijuoja socialinę akciją, kurios metu pirkdami tiek fizinėse „Saugimos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Šiauliuose ir Klaipėdoje, tiek internetinėje parduotuvėje pažymėtas „3M“ klausos apsaugas padėsite sodinti naują mišką ir taip prisidėsite prie miškų plotų didinimo Lietuvoje.

Už vieną nupirktą „3M“ klausos apsaugą „Saugima“ pasodins vieną medį. Akcijos pabaigoje, spalio 22 dieną Vilniaus arba Trakų rajone mišką sodins UAB „Saugima“ darbuotojai.

Didžiulė klimato kaita ir gamtos šaltinių nuvertinimas turi rimtų neigiamų pasekmių mūsų gyvenimui, tad socialinės akcijos, mažinančios CO2 dujų patekimą į gamtą, – puikus būdas prisidėti prie ekologinės situacijos gerinimo tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje.

Kaip teigia pati įmonė, akcijoje atkreipiamas dėmesys būtent į „3M“ klausos apsaugas, nes jos yra ne tik kokybiškos, komfortabilios, bet ir ilgaamžės. Nusipirkta viena iš klausos apsaugų tarnaus ne vienerius metus, taigi leis prisidėti prie gamtos išsaugojimo ir jos šaltinių tausojimo. „3M“ produkcija – kurios keisti nereikia dažnai.

Produkcijos, kuri dalyvauja šioje socialinėje akcijoje ir su kuria galite padėti didinti miškų plotus Lietuvoje, rasite čia.

*Akcijoje dalyvauja tik pažymėta „3M“ klausos apsaugos produkcija. Socialinės akcijos organizatoriai pasilieka teisę keisti miško sodinimo datą bei vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius