Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 01

Vilniečiai kviečiami į kitokią diskusiją: apie tvarumą bus kalbama vaikščiojant po Vingio parką

Pastaruoju metu populiarėja susitikimai nebe už kompiuterio ekrano, bet gamtoje, vaikštant parko ar miško keliukais. Karantino suvaržymams laisvėjant, bendruomeninė organizacija „Impact Meetups kartu“ su „Rockit“ organizuoja kaip tik tokį renginį – pasivaikščiojimą, kurio metu bus galima įsitraukti į diskusijas apie tvarumą ir pasidalinti savo mintimis. Šis renginys – tai „Rockit“ Tvarumo savaitės dalis.
Vingio parkas
Vingio parkas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pasivakščiojimas prasidės birželio 3 d. nuo 18:15 val. prie Vingio parko estrados laiptų ir tęsis parko takeliais. Šio renginio metu bus galima susipažinti su tvarumo ekspertais, aktyvistais ir entuziastais, o daugiausiai dėmesio bus skiriame šešioms sritims – atliekoms, energijai, mobilumui, švietimui, maistui ir madai.

Kiekvienas dalyvaujantis galės prisijungti prie konkrečios grupelės ir dalintis savo įžvalgomis apie esmines šiose srityse egzistuojančias problemas, esamą situaciją, sprendimus bei tuo, ką galime padaryti individualiai čia ir dabar, kad pagerintumėme situaciją.

Šioje konferencijoje nebus iš anksto paruoštų prezentacijų ar pristatymų bei kalbų, kiekvienas galės tapti pranešėju ir prisidėti prie turinio kūrimo savo idėjomis, požiūriais ir kritinėmis mintims ir taip kurti teigiamą poveikį.

Renginio darbotvarkė:

18.15 – 18.30 Susitikimas priešais Vingio parką Estrada

18.30 – 18.45 Įvadas ir instrukcijos

18.45 – 19.45 Pasivaikščiojimas

19.45 – 20.00 Baigiamieji žodžiai

Renginys yra draugiškas visoms rasėms, lytims, požiūriams, amžiui ir veislėms. Dėl COVID-19 situacijos renginio dalyviai privalo užsiregistruoti. Asmeninė informacija renkama ir tvarkoma laikantis naujausių COVID-19 prevencijos taisyklių ir „Global Shapers“ GDPR politikos.

Daugiau apie tvarumo savaitę skaitykite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius