Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seime vyksta ketvirtoji ligonių kasų metinė konferencija

Informuojame, kad šiandien, balandžio 5-ąją, Seimo rūmuose vykstas jau tradicine tapusi ketvirtoji metinė ligonių kasų konferencija. Šiemet išskirtinis dėmesys bus skiriamas diskusijai apie kuo geresnį privalomojo sveikatos draudimo atstovavimą visuomenės interesams. Apie tai diskutuos ne tik politikai, viešojo sektoriaus atstovai, bet ir pacientų, medikų bei akademinės bendruomenės atstovai.
VLK direktorius Algis Sasnauskas
VLK direktorius Algis Sasnauskas / VLK nuotr.

Todėl šių metų Valstybinės ligonių kasos prie Sveikatos apsaugos ministerijos (VLK) konferencija pavadinta „Privalomojo sveikatos draudimo vaidmuo atstovaujant viešajam interesui: tarp valstybinio reguliavimo ir konkurencijos“.

Pastaruosius kelerius metus iš eilės organizuojama VLK konferencija jau spėjo tapti tradiciniu metiniu renginiu, sulaukiančiu itin didelio visuomenės susidomėjimo. Visus į ją susirinkusius svečius sveikins aukšti valstybės pareigūnai, politikai, visuomenės veikėjai. Kaip ir kasmet, į konferenciją kviečiami pacientų organizacijų, gydymo įstaigų, farmacijos įmonių atstovai, Sveikatos apsaugos ministerijos, valstybės ir savivaldybių institucijų, aukštųjų mokyklų, ligonių kasų darbuotojai iš visos Lietuvos.

Konferencijoje pranešimą skaitys VLK direktorius Algis Sasnauskas. Bendrovės „Baltijos tyrimai“ atstovai pristatys 2012 m. pabaigoje atlikto tyrimo rezultatus, parodančius, ką gyventojai žino apie privalomąjį sveikatos draudimą ir kaip jį vertina. Taip pat bus analizuojami ir teisiniai konkurencijos bei rinkos reguliavimo aspektai, sveikatos priežiūros paslaugų vartojimo netolygumai mūsų šalyje.

Konferencija tiesiogiai transliuojama Seimo interneto svetainės www.lrs.lt skyrelio „Renginiai“ dalyje „Seimas tiesiogiai“. Kviečiame žiūrėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius