Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalio „Be2gether“ futbolo aikštelėje susikaus žvaigždės su gerbėjais

Paskutinį birželio savaitgalį vyksiančio muzikos ir meno festivalio „Be2gether“ lankytojai savo jėgas galės išbandyti futbolo čempionate, kurį rengia Čempionate žiūrovai kovos, o kai kurie iš jų turės galimybę susikauti su komanda „Puma Dream Team“, kurią sudarys scenos žvaigždžių rinktinė.
Svaro ir SWIX treniruotė
Svaro ir SWIX treniruotė / „Be2gether“ nuotr.

Komandoje „Puma Dream Team“ žais „Gatvės lygos” puolėjai Svaras, SWIX ir Mamania, „Senosios mokyklos“ lektoriai Tadas Quazar ir Manfredas, „Silence Family“ kūrėjai Leon Somov ir Few Nolder, „Eurovizijos“ chuliganų „InCulto“ nenuorama Aurimas, „Brassbastardz“ niekšelis Alvydas. Jie sužais parodomąsias rungtynes su gerbėjų komandomis šeštadienį ir sekmadienį.

„Futbolas yra neatsiejama „Puma“ prekės ženklo dalis, todėl siekiame palaikyti futbolo gerbėjus ir Lietuvoje. Juk čia irgi yra nemažai futbolo sirgalių, tačiau kartais jiems pritrūksta progų pasireikšti. Tokia proga ir bus futbolo mini čempionatas bei parodomosios žvaigždžių rungtynės festivalyje „Be2gether“, – sakė „Puma“ atstovai.

Pasak „Puma“ atstovų, nemažai futbolo gerbėjų yra tarp Lietuvos muzikos atlikėjų bei jų gerbėjų, todėl ir kilo mintis juos įtraukti į šį mini čempionatą.

„Daugelį metų susitinkam su draugais karts nuo karto paspardyti kamuolio, žaidžiu mėgėjų komandoje, net esu dalyvavęs mėgėjų lygoje. Esu „kietesnio“ futbolo mėgėjas, todėl bus smagu pasidalinti emocijomis ir sužaisti su draugų muzikantų būriu, kita chebra, o svarbiausia – susitikti su žmonėmis, kurie mėgsta futbolą“, – kalbėjo Svaras.

„Puma“ organizuojamas čempionatas „Be2gether“ vyks dvi dienas iš eilės – birželio 25 ir 26 d.. Nugalėtojai bus apdovanoti kompanijos „Puma“ įsteigtu specialiu trofėjumi – „Puma“ auksinio futbolo batelio apdovanojimu.

Festivalio „Be2gether“ lankytojai į futbolo mini čempionatą gali registruotis interneto svetainėje www.b2g.lt arba socialiniame tinkle „Facebook“ esančiame festivalio profilyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius