-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Voyage-Voyage“ per „Be2gether“ vaišins indiška arbata

Kelionių organizatorius po Azijos šalis „Voyage-Voyage“ festivalį „Be2gether“ pasitinka su šūkiu – „Make tea not war“. Jau šį savaitgalį „Voyage-Voyage“ visus susirinkusius į festivalį kvies kartu gaminti ir vaišintis autentiška indiška arbata.
„Voyage-Voyage“ arbata
„Voyage-Voyage“ arbata / Organizatorių nuotr.

„Dauguma festivalio dalyvių – kosmopolitiškos asmenybės, linkusios keliauti bei domėtis nauja aplinka, taigi tikime, kad mes dar labiau praplėsime žmonių akiratį apie Azijos šalis. „Voyage-Voyage“ palapinėje stengiamės perteikti Azijos šalių atmosferą, paruošėme spalvingas dekoracijas su atsivežtais suvenyrais, bei tradicinius šių šalių rūbus. Kiekvienas, apsilankęs mūsų palapinėje galės pats išsivirti indiškos arbatos dideliame indiškame puode ir pajusti Azijos skonį“, – teigė kelionių organizatoriaus „Voyage-Voyage“ verslo plėtros vadovė Ingrida Navickaitė.

„Voyage-Voyage“ palapinėje apsilankiusiųjų lauks ne tik indiškos arbatos puodelis, bet ir fotografijų paroda iš Azijos, kurioje užfiksuoti žmonių veidai, išgyvenimai, jausmai ir nuotaikos. Kelios fotografijos iš Nepalo yra laimėjusios apdovanojimus Anglijos kelionių žurnale TNT. Apžiūrint nuotraukas bus galima paklausyti pasakojimų apie keliones po Aziją bei artimiau susipažinti su šalimis, sužinoti, ką jose verta aplankyti.

Mėgstantys keliauti ir planuojantys keliones po Aziją galės užsukti į kelioninę biblioteką. Joje bus galima rasti kelioninių ir kulinarinių gidų, žurnalų iš rytų valstybių bei gauti profesionalių kelioninių patarimų. Čia pat nuolat suksis filmas apie „Voyage-Voyage“ keliones Azijos šalyse.

Šeštadienį susirinkusius prie „Voyage-Voyage“ palapinės Indiškų šokių mokys šauni Indiškų šokių grupė Lietuvoje „Ananda-natjam“.

„Voyage-Voyage” bičiuliai jaunųjų menininkų kolektyvas „Art Tan“ užsiims rytietiškų trafaretų pjaustymu ir tatuiruočių, kurios esant saulei įdegs ant kūno darymu bei žongliravimo pamokomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius