-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be2gether“ svečių „Casiokids“ hitas – „FIFA 2010“ kompiuteriniame žaidime

Festivalyje „Be2gether“ koncertuosiančios grupės „Casiokids“ hitas „Fot i hose“ įtrauktas į kompiuterinio futbolo imitatoriaus „FIFA 2010“ garso takelį.
Grupė „Casiokids“
Grupė „Casiokids“ / Organizatorių nuotr.

„FIFA 2010“ futbolo imitatorius yra vienas populiariausių kompiuterinių žaidimų pasaulyje. Kiekvienais metais į jo garso takelį įtraukiami tik ypač perspektyvių ir madingų atlikėjų kūriniai. Šiemet kartu su norvegais „Casiokids“ žaidimo takelį kūrė tokios grupės kaip „Royksopp“, „Datarock“, „Peter Bjorn and John“, „The Whitest Boy Alive“ „Temper Trap“ ir kiti visame pasaulyje žinomi muzikantai.

Daina „Fot i hose“ pristato šiemet pasirodžiusį jau antrąjį „Casiokids“ albumą „Topp Stemning Pa Lokal Bar“. 2005-aisiais Norvegijoje susikūrusi elektronikos grupė „Casiokids“ išgarsėjo po pernai įvykusių ypač sėkmingų gastrolių JAV.

„Casiokids“ savo jėgas spėjo išbandyti ne viename prestižiniame festivalyje ir dabar yra laikoma viena daugiausiai žadančių jaunų elektronikos grupių pasaulyje. Originalių kūrėjų rankose muzikiniais instrumentais tampa seni sintezatoriai, juostiniai magnetofonai ir net pliušiniai žaislai. Kiekvienas „Casiokids“ pasirodymas virsta teatralizuotu šviesos ir muzikos šou.

Birželio 25 – 27 dienomis žaismingieji „Casiokids“ linksmins muzikos ir meno festivalio „Be2gether“ publiką. Kartu su jais Norviliškėse pasirodys „Empire of the Sun“, „Skunk Anansie“, „Roots Manuva“, naujasis „Leningrad“ projektas „Ruble“ ir daug kitų atlikėjų iš viso pasaulio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius