Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baras „(M)isterija“ Norviliškių pievose sukels dainų, šokių ir protų kovas

Paskutinį birželio savaitgalį festivalio „Be2gether“ dalyvius karštomis dainomis, šokiais, aistringomis protų kovomis bei meksikietiška virtuve audrins sostinės baras „(M)isterija“. Norviliškių pievose įsikursiančiame bare visas festivalio dienas vyks įvairios pramogos, naktimis pietietiška kaitra alsuojantys vakarėliai, o sekmadienį festilio lankytojus „(M)isterijos“ komanda gaivins šaltibarščiais, teigiama organizatorių išplatintame pranešime spaudai.
Šokis
Šokis / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Be2gether“

„Iš pradžių visą savo programą norėjome paskirti Pietų Amerikos kultūrai, tačiau labai greitai prisiminėme daugybę kitų, galbūt, ne visai pietietiškų, tačiau labai smagių užsiėmimų. Taip mūsų planuose atsirado protų kovos, karaokė, Balkanų bei reggae muzika ir netgi šaltibarščiai. Šioje palapinėje lankytojų lauks šiek tiek chaotiškas, tačiau labai karštas ir neleisiantis nuobodžiauti vakarėlis, kuris truks viso festivalio metu“, – pasakoja baro „(M)isterija“  komanda.

Penktadienį „(M)isterijos“ palapinė drebės nuo meksikietiškos fiestos garsų. Čia užsukę dalyviai ruošis ir puošis festivaliui savo kūnus margindami mistine senovės majų ir actekų simbolika, o vakare pasiners į  siautulingą Lotynų Amerikos kultūrą. Visą naktį skambės emocionalumu ir energija trykštanti muzika, vyks sambos, salsos, rumbos, ča ča ča šokiai, nuotaikingi limbo, sombrero mėtymo konkursai.

„(M)isterijos“ baras, neatsiejamas nuo protų kovų, šeštadienį pakvies susigrumti norinčius pamankštinti savo mąstymą. 3 valandas žaidimo dalyvių komandos demonstruos savo erudiciją ir bandys atsakyti į sukčiausius klausimus. Vėliau bare skambės karaokė ir bus renkami geriausi festivalio šokėjai. Vakaro vinimi taps visą naktį maistą ausims ir sielai gaminsianti muzikinė „Soul Kitchen“ virtuvė. Vakarėlio dalyviai keliaus po pasaulį nuo Naujojo Orleano per Balkanus iki Jamaikos, o už pulto puodais barškindamas DJ basosmozeskojos vaišins garuojančiais soul, funk, balkan, reggae patiekalais.

Paskutinį festivalio rytą išvargusius, bet dar entuziazmo nepraradusius dalyvius „(M)isterijos“  komanda vaišins šaltibarščiais, raugintų kopūstų sriuba ir kefyru, o po gaivių pusryčių vėl lauks smegenų mankšta Protų kovų revanše. Dieną užbaigs užburianti NuJazz diskoteka, kurioje bus galima linksėti į ritmą iki nakties.

Birželio 25–27 d. muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“ veiks kelios dešimtys meno ir pramogų erdvių: G. Ivanausko teatras, meninės dirbtuvės, bus kuriamas festivalio molinis miestas, vyks masinės vestuvės, kosminio tinklinio „Bossaball“, futbolo turnyrai ir daug kitų pramogų. Dvejose didelėse scenose ir klubinėje palapinėje koncertuos pasaulinės muzikos žvaigždės: „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva, „Who Made Who“, „Ruble“ – iš viso festivalyje pasirodys pusė šimto atlikėjų iš Lietuvos ir užsienio šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius