Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be2gether“ festivalyje „InCulto“ koncertuos ir žais futbolą

Po Eurovizijos nuotykių pailsėjusi grupė „InCulto“ jau šį sekmadienį surengs pasirodymą muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“. „InCulto“ pasirodys Roko maršų dienos programoje, kuria muzikos gerbėjai Norviliškėse galės mėgautis nemokamai, teigiama organizatorių pranešime spaudai.
„InCulto“
„InCulto“ / Organizatorių nuotr.

Trylika šalių per pastaruosius tris mėnesius aplankę „InCulto“ muzikantai, kaip visuomet, yra paruošę temperamentingą gyvos muzikos pasirodymą. Muzikos gerbėjai išgirs radijo stotyse jau nuskambėjusias naujausias grupės dainas „Eastern European Funk“, „Keep on Dancing“ ir visiškai naujus, dar neskelbtus kūrinius – „Be the One“, „Close to Midnight“, taip pat senesnius, puikiai žinomus grupės hitus.

„InCulto“ nariai festivalyje ne tik įsuks į muzikinės fiestos sūkurį, bet ir patys išmėgins „Be2gether” pramogas. Grupės bosistas Aurelijus Morlencas yra pakviestas sudalyvauti festivalio metu vyksiančiose futbolo rungtynėse tarp muzikantų ir žiūrovų. Etatiniu grupės futbolininku tampantis Aurelijus Morlencas prieš kelias savaites blizgėjo tiek žaidimu, tiek sidabriniais šortukais Osle vykusiose Eurovizijos dalyvių rungtynėse. Jose jungtinė rumunų, moldavų ir lietuvio komanda nugalėjo Rusijos ir Ukrainos delegacijų rinktinę – tąkart Aurelijus Morlencas žaidė vartininko pozicijoje, o šįkart jis ketina prisijungti į muzikantų komandos gynėjų gretas.

Roko maršų dienos metu Norviliškių pilies pievose savo koncertus taip pat surengs grupės „Antis“, „Bix“, „Poliarizuoti stiklai“, ŽAS, SSG, „Freaks on Floor“ ir Keistuolių teatras. Koncertai yra skirti Lietuvos nepriklausomybės atgavimo jubiliejui ir pulsuos roko maršų dvasia. Į šį renginį bilietai nebus pardavinėjami – jį nemokamai galės stebėti tiek ankstesnių dienų festivalio publika, tiek naujai atvykę žiūrovai.

Festivalyje „Be2gether“ jau šį savaitgalį dviejose didelėse festivalio scenose ir „ZIP FM“ klubo palapinėje koncertuos pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio, tarp kurių garsieji „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva , „Ruble“, Killa Kela & DJ First Rate, Silence family ir kiti. Norviliškių pievose veiks kelios dešimtys įvairių meno ir pramogų erdvių: G. Ivanausko teatras, molinis festivalio miestas, purvo baseinas, „Bossaball“ turnyras, futbolas, masinės vestuvės ir daugybė kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius