Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be2gether“ lankytojus pasitiko skaisčia saule (nuotraukos)

Prie Norviliškių pilies nuo pat pirmadienio virė pasiruošimo darbai, o penktadienio rytą 4-asis muzikos ir meno festivalis „Be2gether“ atvėrė savo vartus.
Festivalio „Be2gether“ akimirka
Akimirkos iš "Be2gether" festivalio / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nuo pat 10 val. ryto į festivalį plūdo minios – nešini miegmaišiais, palapinėmis ir gera nuotaika. Daugumą nustebino skaisčiai šviečianti saulė, mat orų prognozės žadėjo lietų ir apniukusį dangų.

Festivalininkai kaip mat metėsi nuo savęs švarkus ir įšokę į šortus laukė atvykstančių draugų bei įsisuko į šventinį sūkurį. Nors palapinių miestelis atgijo dar prieš vidurdienį, į festivalio teritoriją lankytojai patekti galėjo tik 14 val. popiet. Kaip ir kasmet, gausesni lankytojų būriai puošėsi savo laikinuosius namus vėliavomis ir kita atributika, o kūnus puošė margaspalviais drabužiais ir apsiklijavo festivalio lipdukais.

Vos atsidarius aktyviajai festivalio zonai į ją plūstelėjo praalkusių festivalininkų minia. Dalis kaip mat nusprendė atsigaivinti gėrimais ar užkąsti, kiti ėmėsi aktyvių pramogų, dar kiti mėgavosi saule.

Pirmieji pasirodymai prasidėjo 15 val., tačiau jie sulaukė tik dalies lankytojų dėmesio. Nors žmonių jau netrūksta, nemaža festivalininkų dalis vyks į „Be2gether“ artėjant vakarui, prieš pat koncertus. Kol kas iš dalyvių festivalyje vaikštinėja tik baltarusių atlikėjas Liavonas Volskis, koncertuoja lietuvė Evelina Sašenko. Didžioji muzikantų dalis pasirodys vėliau. Pagrindinė penktadienio festivalio grupė „Empire of the Sun“ į teritoriją turėtų atvykti apie 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius