-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalyje „Be2gether“ – oldschoolinio hip–hopo naktis su Killa Kela (video)

Birželio 25–27 dienomis muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“ bus atiduota duoklė oldschool hip–hopo ritmams. Vieną iš festivalio naktų „ZIP FM“ Klube užsienio ir Lietuvos hip–hopo žvaigždės kurs siautulingiausią „Senosios mokyklos“ vakarėlį.
Killa Kela
Killa Kela / Organizatorių nuotr.

„Į „Senąją mokyklą“ atėjome iš visiškai skirtingų scenų, suvienyti bendros idėjos – groti auksinių laikų hip–hop‘ą. Iš pradžių kūrėme savo malonumui, vardan senos geros muzikos, su kuria užaugome, kuri mus džiugina. Mus maloniai nustebino, kad tai patinka tūkstančiams žmonių, kurie susirenka į mūsų vakarėlius“, – apie projektą pasakoja vienas jo iniciatorių Manfredas iš „Metal On Metal“.

Festivalyje „Senosios mokyklos“ programoje įspūdingą pasirodymą surengs svečias iš Didžiosios Britanijos, vienas garsiausių pasaulyje beatboxerių Killa Kela. Kartu su juo pasirodys DMC World DJ Championship čempionas ir legendinių „Scratch Perverts“ narys DJ Firstrate.

„Senojoje mokykloje“ taip pat bus pristatytas Svaro ir DJ Mamanios projektas „Gatvės lyga soundsystem“. Plokšteles ištisą naktį suks ir braižys „Senosios mokyklos“ sumanytojai ir organizatoriai Justas Fresh, Quazar, Manfredas. Repuos MC Messiah, Shidlas, Lietuvos hip–hopo mėgėjus nokautavę scenos naujokai Dee & Kamy ir didžiausiu metų atradimu vadinami „Repo seniai“.

Festivalyje „Be2Gether“ „Senosios mokyklos“ atlikėjai pristatys specialią oldschool‘inę programą, kurios neišgirsime nei viename jų soliniame pasirodyme.

Paskutinę birželio savaitgalį griaudėsiančiame „Be2gether“ dviejose didelėse scenose ir klubinėje palapinėje gros keliasdešimt atlikėjų iš Lietuvos ir viso pasaulio, tarp kurių: „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva, „Who Made Who“, „Ruble“ ir daugelis kitų. Šiemet rengiama dar įvairesnė ir gausesnė meno ir pramogų programa, kurioje jau paskelbti G. Ivanausko teatras, vestuvės, festivalio molio miestas, „Bossaball“ turnyras.

Killa Kela – „Built Like An Amplifier“

 

VIDEO: Killa Kela - Built Like An Amplifier - Official New Video

Killa Kela gyvai:

 

VIDEO: Killa Kella - Human Beatbox - Fantastic

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius