Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norviliškėse laukia karštos naktys su „Havana Social Club“

Jau po dešimties dienų festivalyje „Be2gether“ savo ambasadą atidarys vienas populiariausių sostinės klubų „Havana Social Club“. Festivalio dalyvius klubo komanda pakvies į karštus naktinius vakarėlius ir įtraukiančias dienines pramogos.
„Be2gether“ foteliai
„Be2gether“ foteliai / „Be2gether“ nuotr.
Temos: 1 „Be2gether“

„Havanos“ vakarėliai Norviliškėse jau tapo gražia festivalių „Be2gether“ tradicija. Ir šiemet savo palapinėje lauksime festivališkai nusiteikusių klubinėtojų, kurie po didžiųjų koncertų turės noro ir jėgų šėlti iki ryto“, – pasakoja „Havana Social Club“ atstovai.

Penktadienio naktį, praūžus didiesiems „Be2gether“ žvaigždžių pasirodymams, į Norviliškes atsikraustęs „Havana Social Club“ pakvies į karščiu alsuojančią diskoteką, kurioje balkaniškais ritmais švaistysis „Stolen Horses“ DJ‘ų komanda.

Šeštadienio vakare klubo palapinėje „Indance“ šokėjai mokys Salsos paslapčių, o visiškai sutemus muzikinė laiko mašina visus nukels atgal į 80–uosius. Vakarėlio svečiams specialų pasirodymą ruošia DJ Lynk ir Lorena, senus gerus hitus gros DJ Aldona, Wainius, Deaf DJs ir Miša Berloga.

Dienomis „Havana Social Club“ palapinėje siaus improvizacijų teatro „Impro 241“ trupė, kiekvienam festivalio dalyviui padėsianti atrasti paslėptą aktoriaus gyslelę.

Kitą savaitgalį vos 80 kilometrų nuo Vilniaus vyksiančiame festivalyje „Be2gether“ dviejose didelėse festivalio scenose ir „ZIP FM“ klubo palapinėje koncertuos pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio, tarp kurių garsieji „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva , „Ruble“, Killa Kela & DJ First Rate, Silence family ir kiti. Norviliškių pievose veiks kelios dešimtys įvairių meno ir pramogų erdvių: G. Ivanausko teatras, molinis festivalio miestas, purvo baseinas, „Bossaball“ turnyras, futbolas, masinės vestuvės ir daugybė kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius