Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pradedama „Be2gether“ savanorių registracija

Muzikos ir meno festivalis „Be2gether“, birželio 25–27 dienomis vyksiantis prie Norviliškių pilies, skelbia savanorių registracijos pradžią. Visi, norintys tapti festivalio komandos nariais, turi atsiųsti užpildytas paraiškas iki balandžio 8 dienos.
 „Be2gether“
„Be2gether“ / Organizatorių nuotr.

Kasmet „Be2gether“ surenka šimtus savanorių, kurie gelbsti įvairiuose festivalio darbuose ir leidžia pamatyti organizacinius renginio užkuliusius. Savanorių būriai teikia informaciją renginio dalyviams ir svečiams, būna gidais iš užsienio atvykusioms muzikos grupėms, padeda joms pasiruošti scenoje, gelbsti festivalio lankytojams rasti vietą palapinių miestelyje bei automobilių aikštelėje.

„Savanoriavimas „Be2gether“ festivalyje man davė labai daug patirties, naujų draugų ir begalę gerų atsiminimų. Savanoriaudami išmokstam įvairių dalykų, gaunam komandinio darbo įgūdžių, kurie praverčia ir kitose gyvenimo srityse. Net nėra klausimo, ar šiais metais vėl savanoriausiu“, – entuziastingai kalba jau du metus „Be2gether“ savanore buvusi klaipėdietė Kotryna Gasiūnaitė.

„Be2gether“ kviečia savanoriauti ne tik aktyvų jaunimą iš Lietuvos, bet ir iš kitų šalių, tarp jų ir Baltarusijos.

„Savanoriavimas festivalyje jau tapo tradicija. Turime puikią komandą aktyvių jaunų žmonių, kurie atvažiuoja kiekvienais metais, todėl dirbti ir paruošti naujai prisijungusius savanorius yra gerokai lengviau. Smagu, kad turime galimybę priimti į savanorių būrį ir atvykusius iš Baltarusijos, jie labai imliai bando įsilieti į komandą ir labai džiaugiasi nauja patirtimi“, – pasakoja festivalio savanorių koordinatorė Agnė Augutavičiūtė.

Festivalio „Be2gether“ savanoriais gali tapti visi, turintys šešiolika metų asmenys. Norintys savanoriauti iki balandžio 8 dienos turi užpildyti paraišką, kurią galima rasti oficialioje festivalio svetainėje (www.b2g.lt). Su atrinktais savanoriais yra pasirašomos sutartys, vėliau visi savanoriai dalyvauja specialiuose mokymuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius