Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį „Tarantino“ klube – laukinis festivalininkų vakarėlis (video)

Prasidėjus vasarai, laukinės emocijos veržiasi per kraštus, todėl savaitgalį „Tarantino“ klubas kviečia išsilaisvinti festivališkame „Wild2gether” vakarėlyje. Likus vos dvidešimčiai dienų iki muzikos ir meno festivalio „Be2gether“, visi festivalių liūtai, išsitraukę iš spintų botus, susitiks gyvuliškam šėlsmui.
Festivališkas vakarėlis
Festivališkas vakarėlis / Be2gether nuotr.
Temos: 1 „Be2gether“

„Empire of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva, „WhoMadeWho“, „Crystal Fighters“ ir kitų „Be2gether“ atlikėjų dainas savitu stiliumi gros ir festivališką energiją transliuos: Andrius Alien (Happyendless), festivalių damos SiSi (Zip Fm) ir beveik festivalyje „Be2gether” užaugęs „Freaks on Floor“ vokalistas Justas. Atmosferą kosmiškomis ir festivališkomis vaizdo projekcijomis padės sukurti tikra festivališka dvasia ir ištverme garsėjanti VJ Vesta.

„Į festivalius verta važiuoti ne tik dėl garsių grupių vardų, o dėl pačios atmosferos ir žmonių, kurie ten susirenka. Per „Wild2gether” bandysim užkurti festivalinių emocijų“, – sako Silva iš patrakusio „SiSi“ dueto.

Purvo vonios „Wild2gether“ vakarėlyje neplanuojamos, tačiau žmonėmis už pulto programa neapsiribos. Kėdės teatro studija visiems atėjusiems pasiūlys išskirtinį grimą, nes festivaliuose nedera atrodyti įprastai. O jaunųjų aktorių trupės „Impro 241“ MC Rokas įaudrins kūrybiškomis ir šmaikščiomis improvizacijomis hip-hop ritmu. Visi, į vakarėlį atėję su botais, „Be2gether” atributika ar festivališkais kostiumais sutaupys mokestį už įėjimą. Palapinių neprireiks, tačiau bus didelė tikimybė susirasti palapinių miestelio kaimyną.

Video Justas iš „Freaks on Floor“ per pirmąjį „Be2gether”:

VIDEO: Be2gether 2007 pusiau pankas Jarutis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius