Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio arenos VIP ložėje – prezidentė Dalia Grybauskaitė ir būrys šalies garsenybių

Pirmąsias Lietuvos rinktinės rungtynes Panevėžyje gyvai stebėjo nemažai politikos, verslo ir pramogų pasaulio grietinėlės.
Dalia Grybauskaitė ir Arvydas Sabonis
Dalia Grybauskaitė ir Arvydas Sabonis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmoje VIP ložės eilėje įsitaisiusiai prezidentei Daliai Grybauskaitei rungtynes padėjo stebėti greta sėdėjęs Arvydas Sabonis. Šalia prezidentės taip pat sėdėjo Lietuvos rinktinės vadovas, garsus pokerio žaidėjas Antanas Guoga, Kauno verslininkas Visvaldas Matijošaitis bei Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Vladas Garastas.

Lietuvos Respublikos vadovė tvirtino ketinanti gyvai stebėti ne vienas Lietuvos rinktinės rungtynes. Likusias D.Grybauskaitė žadėjo žiūrėti per televiziją.

„Nenorėčiau niekam daryti jokio spaudimo. Geras, profesionalus žaidimas yra menas. Tai yra vienybės ir tėvynės meilės menas. Norėčiau, kad visi tai pajustume, kad palaikytume save ir savo krepšininkus. Norėčiau, kad mes visi pajustume, jog mūsų tėvynė yra svarbi mums ir kad mes daug ką galime pasiekti. O kaip bus, tegul sprendžia likimas“, – paklausta, kokio rinktinės pasirodymo čempionate ji tikisi, tvirtino prezidentė.

„Kadangi žinau, kad jūs labai filmuojate, tai stengiuosi tas emocijas valdyti, bet viduje būna įvairių sprogimų, – pasakojo D.Grybauskaitė. – Aš mėgstu gražų krepšinį. Ne tik gražų, bet ir tokį, kur krepšininkai atiduoda visą, ką gali, atiduoda širdį, jėgas ir negaili savęs. Tai – svarbiausia.“

Paklausta, kuris krepšininkas jai yra pats simpatiškiausias, Prezidentė taktiškai išsisuko nuo tiesaus atsakymo: „Myliu visus, kurie gerai žaidžia ir atiduoda viską, ką gali.“

Legendinis šalies krepšininkas Arvydas Sabonis į Panevėžį atvyko kartu su savo žmona Ingrida bei dukra Aušrine. Panevėžio arenos VIP ložėje taip pat buvo galima išvysti verslininką Tautvydą Barštį, dienraščio „Lietuvos rytas“ leidėją Gedvydą Vainauską, Kauno „Žalgirio“ savininką Vladimirą Romanovą, verslininkus Antaną Bosą bei Tomą Kučinską, prodiuserį Justiną Milušauską, buvusį Vilniaus merą Raimundą Alekną, LRT vadovą Audrių Siaurusevičių, buvusį šalies policijos vadovą Vytautą Grigaravičių bei kitus žinomus žmones.

Žemiau esančiame vaizdo reportaže galite išvysti visą prezidentės D.Grybauskaitės interviu.

VIDEO: 15min.lt - Lietuvos Prezidentės Dalios Grybauskaitės interviu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius