Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarūnas Jasikevičius: kad ir kokie geri būtų sirgaliai, darbo aikštelėje už mus nepadarys

„Turime pripažinti, kad puolime žaidėme labai gerai – kontroliavome ritmą, pataikėme. Gynyboje mes nežaidėme gerai. Pražiopsojome daug taškų. Bet nereikia varyti Dievo į medį. Įveikėme tikrai puikią komandą, vieną favoričių šiame čempionate“, – po pergalės prieš serbus kalbėjo Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / FIBA/Liusjeno Kulbio nuotr.

„Vienas iš svarbiausių dalykų buvo tai, kad kontroliavome žaidimo ritmą. Puolime žaidėme disciplinuotai, susikūrėme daug progų ir, kas svarbiausia, pataikėme. Net jei būtume atakavę prasčiau, žaidimą vistiek būtų galima vertinti teigiamai, nes svarbiausia, kad jau susikuriame puikias progas metimams. Toks gražus žaidimas prieš tokią stiprią komandą yra postūmis į priekį“, – tęsė Šaras, pridūręs, kad dabar nieko kito nelieka, kaip kuo greičiau užmiršti šias rungtynes ir eiti toliau.

Kalbėdamas apie gerbėjų palaikymą, Šaras pabrėžė: sirgaliai puikiai atlieka savo vaidmenį, tačiau darbą aikštelėje turi nudirbti patys žaidėjai.

„Siemens“ publika yra arčiau salės nei Panevėžyje, tai pajutome. Bet mums reikia mažiau kreipti dėmesį į sirgalius. Jie nuostabūs, jie padarys savo darbą ir jie tikrai mums duoda postūmį, bet aikštelėje mes liekame penki prieš penkis. Kad ir kokie geri būtų sirgaliai, viskas priklauso nuo mūsų“, – teigė Š.Jasikevičius.

VIDEO: 15min.lt - Krepšininko Šarūno Jasikevičiaus interviu po rungtynių su Serbija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius