-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Socialiniame tinkle Panevėžio viešbučio nuotrauką paviešinęs Marcas Gasolis: „Žmonės nesuprato mano žinutės“

Šios savaitės pradžioje į Panevėžį atvykusio Ispanijos rinktinės žvaigždės Marco Gasolio internete paviešinta prabangiausio miesto viešbučio „Romantic“ nuotrauka sukėlė audringas diskusijas, išplitusias net už Lietuvos ribų. Tiesa, dabar krepšininkas tvirtina norintis pamiršti šią istoriją.
Mack Gasol
Mack Gasol / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Socialiniame tinkle „Twitter“ patalpinta nuotrauka, kurioje matosi viešbučio kambario siena su neva nubyrėjusiu tinku, tapo tikra interneto sensacija.

„Ką tik atvykau į viešbutį ir tik norėjau pasidalinti nuotrauka, kaip atrodo mūsų viešbučio kambarys pirmajame čempionato etape“, – taip patalpintą nuotrauką pakomentavo pats M.Gasolis.

Kaip paaiškėjo vėliau, tai nebuvo statybininkų darbo brokas. Šią kambario sieną viešbučio rekonstrukcijos metu vilnietis dailininkas Antanas Pužauskas pavertė didžiule freska.

M.Gasolio/Twitter nuotr./Interneto sensacija tapusi nuotrauka ia Panevėžio Romantic vieabučio.
M.Gasolio/Twitter nuotr./Interneto sensacija tapusi nuotrauka iš Panevėžio „Romantic“ viešbučio.

„Gana gerai pažįstu M.Gasolį, jis dar labai jaunas. Marcas galėjo taip nesielgti, nes tai sukėlė papildomą nereikalingą įtampą. Jam reiktų šiek tiek suaugti. Subręsti reikia net ir žmonėms, žaidžiantiems NBA ir uždirbantiems 10 mln. per metus“, – taip krepšininko poelgį įvertino „FIBA Europe“ generalinis sekretorius N.Zanolinas.

„Ši istorija jau baigėsi. Žmonės nesuprato mano žinutės. Aš nepasakiau nieko neigiamo ir tikrai nenorėjau nieko įžeisti. Iš to tikrai nereiktų pūsti didelio burbulo, nes nieko tokio čia tikrai nėra, – penktadienį apie internetą sudrebinusią istoriją kalbėjo M.Gasolis. – Aš tiesiog noriu žaisti krepšinį. Man labai smagu čia būti. Aš galiu pasakyti, kad būti Lietuvoje man yra didelė garbė“.

Paklaustas, ar ir toliau planuoja su savo gerbėjais bendrauti rašydamas socialiniame tinkle „Twitter“, M.Gasolis pareiškė: „Taip. Tik gal ne tiek daug, bet tikrai planuoju. Dabar yra metas susikoncentruoti ties krepšiniu“.

VIDEO: 15min.lt - Marcas Gasolis apie Panevėžio freskos istoriją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius