Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Blankus Ricky Rubio žaidimas Europos čempionate kelia abejonių, ar debiutui NBA ispanas pasiruošęs

NBA apžvalgininkai su nerimu stebi Ricky Rubio žaidimą Europos čempionate. Ispanijos rinktinės įžaidėjas šią vasarą pagaliau persikėlė iš „Barcelonos“ į Minesotos „Timberwolves“ klubą, ir vos pasibaigus NBA lokautui turėtų debiutuoti stipriausia vadinamoje pasaulio lygoje.
Ricky Rubio
Ricky Rubio / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tiesa, R.Rubio žaidimas NBA apžvalgininkų kol kas neįtikina, kad penktu numeriu 2009 m. NBA naujokų biržoje pašauktas ispanas yra pasiruošęs tam vaidmeniui, kokio iš jo tikimasi Minesotoje.

Pirmenybėse Lietuvoje R.Rubio per 18,3 žaidimo minučių renka vidutiniškai po 3,0 taško ir atlieka po 2,0 perdavimo.

„Blankus jo žaidimas Eurpopos čempionate kelia abejones, ar šis vaikis sugebės įnešti svarų indėlį į komandos žaidimą jau pirmaisiais savo metais NBA“, – rašo otrsportsonline.com.

„Timberwolves“ ko gero jau pradeda nerimauti, kad jų lūkesčiai, susiję su R.Rubio, nepasiteisins. Vienintelė gera naujiena šioje istorijoje – NBA lokautas“, – ironizuoja amerikiečiai, leisdami suprasti, kad R.Rubio dar turi laiko.

„Ricky Rubio skeptikai vis daugiau turi ką pasakyti apie jaunąjį ispanų talentą. Po dar vieno prasto pasirodymo tampa vis sunkiau ir sunkiau įsivaizduoti jį kaip žmogų, kuris Minesotoje galėtų kažką pakeisti jau debiutiniais metais. Mums belieka toliau jį stebėti ir laukti persilaužimo“, – dėsto nba.com apžvalgininkas.

„Ir trečiose Europos čempionato rungtynėse R.Rubio liko beveik nepastebimas. Akivaizdu, kad jis  nežaidžia gerai, ir jei tu esi Davidas Kahnas („Timberwolves“ krepšinio operacijų prezidentas, – red. past.) tai turėtų tau kelti susirūpinimą. Kita vertus, Ispanijos rinktinėje jam skirtas atsarginio įžaidėjo vaidmuo, keičiant Jose Manuelį Calderoną, ir vargu, ar jam pavyks sužibėti, kol vaidmenys nebus padalinti kitaip.

Dėl to protinga skubotų išvadų nedaryti, tiesiog palaukti ir pažiūrėti, kaip jam seksis prisitaikyti prie greito Minesotos žaidimo ritmo, o ne deklaruoti, kad „Timberwolves“ patyrė fiasko. Žinoma, jei reiktų rinktis dabar, R.Rubio neabejotinai būtų sąraše žaidėjų, kurių geriau neliesti“, – rašoma nba.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius