Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų treneris: stipriausią žaidimą demonstruoja turkai

Didžiosios Britanijos rinktinė nugalėjo portugalus ir šventė pirmą pergalę Europos čempionate. Visgi, prieš tai britai paeiliui nusileido visoms grupės favoritėms. Kitų metų Londono olimpinių žaidynių šeimininkai nusileido lietuviams, ispanams ir turkams.
Turkijos krepšininkai prieš rungtynes su Lenkijos rinktine
Turkijos krepšininkai prieš rungtynes su Lenkijos rinktine. / FIBA/Liusjeno Kulbio nuotr.

Paklaustas su kuria iš šių komandų varžytis buvo sunkiausia britų treneris Chrisas Finchas išskyrė Turkijos nacionalinę komandą: „Manau, kad stipriausią žaidimą demonstruoja turkai, tačiau kitų komandų nuvertinti taip pat negalima. Nenustebčiau, kad 2 komandos iš mūsų grupės kautųsi finale“.

Savo favoritus čempionate prieš kelias dienas išsirinko ir Portugalijos ekipos treneris Mario Palma. „Ispanija – stipriausia šio čempionato komanda, ją gali nugalėti tik serbai“, – po nesėkmės prieš dabartinius Europos karalius sakė strategas.

Visgi, panašu, kad M.Palmos nuomonė kiek pakito. Dabar specialistas pripažįsta, kad ispanus parklupdyti gali ir turnyro šeimininkai.

„Ispanai šiuo metu nėra pačios geriausios formos, tačiau tai vis tiek labai gera komanda. Manau, kad tiek lietuviai, tiek turkai yra pajėgūs juos nugalėti – viską pamatysime vėliau“, – šnekėjo M.Palma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius