Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buriuotoja G.Scheidt: krepšininkai „suvalgo“ mūsų pinigus

Pekino olimpiadoje sidabrą jachtų „Laser Radial“ klasėje iškovojusi Gintarė Scheidt (Volungevičiūtė) mėgsta krepšinį. Tačiau Lietuvoje vyksiančio Europos čempionato greičiausia nematys, nes tuo metu nebus Lietuvoje.
Gintarė Scheidt
Gintarė Scheidt / Teodoro Biliūno/ "Žmonės" nuotr.

Šiuo metu jai svarbiausia – palaikyti gerą sportinę formą ir metų pabaigoje Australijoje pabandyti iškovoti kelialapį į kitąmet Londone vyksiančias olimpines žaidynes.

Jei vis tik 29 metų buriuotoja rugsėjį būtų gimtuosiuose namuose Kaune, krepšininkų kovas būtinai stebėtų, nes jai patinka komandinės sporto šakos. Tačiau sportininkė apgailestauja, kad krepšinis „suvalgo“ didžiąją dalį visų sportui Lietuvoje skiriamų pinigų, todėl kitiems atletams lieka tik trupiniai.

– Nors šiuo metu Jums svarbiausia – Londono olimpiada, ar stebėsite Lietuvoje vyksiantį Europos vyrų krepšinio čempionatą?

– Domiuosi krepšiniu. Jei būčiau Lietuvoje – žiūrėčiau, nes sporto renginiai patinka. Patinka sirgti už komandas.

Kita vertus, kaip pasakytų kiti sportininkai, – krepšininkai „suvalgo“ mūsų pinigus. Jiems – milijonai, o mums – beveik nieko. Krepšinis užgožia kitas sporto šakas. Bet tai normalu, nes tai – „žiūrovinė“ sporto šaka, su kuria konkuruoti mes negalime.

– Galbūt turite mėgstamiausią krepšininką?

– Neturiu mėgstamiausio krepšininko, nes nepažįstu jų. Jei pažinočiau, gal ir turėčiau, nes išsirinkti vien tik pamačiau kaip mėto į krepšį...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius