Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurobasket 2011“ žvaigždė Bo McCalebbas apie jo linksmybes naktiniame Vilniuje aprašiusius graikų žurnalistus: „Jie gali apie mane rašyti ką tiktai nori“

Į rezultatyviausių šiuo metu vykstančio Europos čempionato penketuką patenkančiam Makedonijos rinktinės lyderiui Bo McCalebbui audringos linksmybės netrukdo gerai žaisti krepšinio. Bilietą į ketvirtfinalį garantavusią pergalę prieš Gruziją viename Vilniaus naktinių klubų atšventęs krepšininkas kitose rungtynėse vėl blizgėjo.
Po įspūdingo mačo su gruzinais B.McCalebbas pasižymėjo ir viename iš Vilniaus naktinių klubų.
Po įspūdingo mačo su gruzinais B.McCalebbas pasižymėjo ir viename iš Vilniaus naktinių klubų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Krepšinio nykštuke vadinama Makedonijos rinktinė sukūrė dar vieną stebuklą. Rezultatu 68:59 įveikę slovėnus, makedonai įsitvirtino F grupės viršūnėje. Natūralizuotas amerikietis B.McCalebbas, nepaisant audringai leidžiamo laisvalaikio, vėl buvo nesustabdomas. Beveik be klaidų krepšį atakavęs įžaidėjas pelnė 19 taškų, atkovojo 4 kamuolius bei atliko tiek pat rezultatyvių perdavimų.

15min.lt chronišku varžovų galvos skausmu tapusio įžaidėjo paklausė apie šio naktines linksmybes. Krepšininkas nė nebandė neigti, jog kelialapį į ketvirtfinalį garantavusią pergalę prieš Gruziją jis atšventė naktiniame Vilniuje. Tiesa, įžaidėjas jo nuotykius aprašiusius Graikijos tinklalapio sport24.gr žurnalistams pasiūlė nesikišti ne į savo reikalus.

„Jie gali apie mane rašyti ką tiktai nori. Man nesvarbu“, – rėžė kiek susinervinęs B.McCalebbas.

15min.lt šaltinių teigimu, B.McCalebbas pergales audringai šventė ir pirmojo turnyro etapo metu. Alytuje žaidusiam krepšininkui progų švęsti buvo į valias – pralaimėję pirmąjį mačą juodkalniečiams, makedonai vėliau šventė tik pergales.

Pasakojimą apie B.McCalebbo linksmybes gali rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius