Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fanų zona Alytuje, kurioje mirštama dėl krepšinio

Dzūkijos sostinėje, kaip ir Šiauliuose, Panevėžyje ir Klaipėdoje, nuo Europos krepšinio čempionato pradžios aktyviai veikia fanų zona, kurioje vyksta ne tik tiesioginės krepšinio transliacijos iš visų keturių miestų, žaidimais linksminami žmonės. Bet svarbiausia, kad tai vieta, kurioje alytiškiai vieningai palaiko Lietuvos rinktinę.
„Eurobasket 2011“ fanų zona Alytuje
„Eurobasket 2011“ fanų zona Alytuje / Lukrecijaus Tubio nuotr.

Nuo 13 valandos savo atidarymą naujuoju krepšinio himnu apvainikuojanti fanų zona sutraukia žmones įvairiomis akcijomis –  trečiadienį vyko „Saugumo akcija“, suorganizuota Lietuvos automobilių kelių direkcijos bei regiono kelių. Jos metu buvo galima pajusti, ką reiškia patirti avariją važiuojant 30 km/h valandą greičiu bei išgyventi visus jausmus, kurie gali apimti, kuomet automobilis patenka į avariją ir verčiasi 360 laipsnių.

Po minimalaus emocinio šoko buvo galima atsigauti krepšinio aikštelėje, nes registracija į įvairaus tipo varžybas vyksta po keletą kartų į dieną. 

Taip pat kasdieninės oficialaus radijo „Radiocentras“ transliacijos iš fanų zonos neleidžia pasijusti vieniems. Tačiau tai – tik maža dalis to, kas laukia vakare. Aistruolius prieš krepšinio varžybas apšildo žinomos Lietuvos grupės: trečiadienį „Kastaneda“, penktadienį Atlanta. 

Įėjimas į fanų zoną yra visiškai nemokamas, tad žmonių čia galima sulaukti marias –  daugiausiai Alytuje vienoje vietoje. Galiausiai, tai geriausia ir didžiausia vieta tiesiogiai stebėti krepšinio transliacijas per milžinišką LED monitorių.

Įkrauti naujienų galite www.ikrauk.lt.

Lukrecijaus Tubio nuotr./Eurobasket 2011 fanų zona Alytuje
Lukrecijaus Tubio nuotr./„Eurobasket 2011“ fanų zona Alytuje


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius