Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„FIBA Europe“ generalinis sekretorius Naras Zanolinas apie skandalingąją nuotrauką: Marco Gasoliui reiktų šiek tiek suaugti

Ispanijos rinktinės žvaigždės Marco Gasolio socialiniame tinkle „Twitter“ paviešinta nuotrauka, kurioje matyti daug diskusijų sukėlusios Panevėžio „Romantic“ viešbučio sienos dizainas, greitai apskriejo viešąją erdvę.
N.Zanolinas aukštai įvertino Europos čempionatą Lenkijoje
N.Zanolinas. / Aurimo Kuckailio/15min nuotr.

Apie tai sužinojo ir „FIBA Europe“ generalinis sekretorius Naras Zanolinas. FIBA organizacijos atstovas patikino, jog jokių problemų su viešbučiu tikrai nėra, o minėtoji siena – dizaino dalis.

„Romantic“ viešbutis Panevėžyje yra vienas romantiškiausių. Viešbutis tiesiog aukščiausios klasės, šalia upės, geras restoranas. Jis tikrai labai gražus. O sukurti tokį dizainą yra išties brangu“, – kalbėjo N.Zanolinas.

Be to, pusiau juokais N.Zanolinas sukritikavo Memfio „Grizzlies“ vidurio puolėją.

„Gana gerai pažįstu Marcą Gasolį, jis dar labai jaunas. Marcas galėjo taip nesielgti, nes tai sukėlė papildomą nereikalingą įtampą. Jam reiktų šiek tiek suaugti. Subręsti reikia net ir žmonėms, žaidžiantiems NBA ir uždirbantiems 10 mln. per metus“, – tvirtino N.Zanolinas.

Artimiausiu metu „FIBA Europe“ generalinis sekretorius ketina susisiekti su Ispanijos krepšinio federacijos prezidentu ir aptarti M.Gasolio poelgį.

M.Gasolio/Twitter nuotr./Interneto sensacija tapusi nuotrauka ia Panevėžio Romantic vieabučio.
M.Gasolio/Twitter nuotr./Interneto sensacija tapusi nuotrauka iš Panevėžio „Romantic“ viešbučio.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius