Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Galimybių gyvai išvysti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidimą dar yra

Už savaitės prasidės Europos vyrų krepšinio čempionatas, o Lietuvos rinktinei kaip niekada reikia palaikymo. Bilietų į pirmojo etapo Lietuvos rinktinės varžybas Panevėžyje krepšinio sirgaliai dar gali įsigyti prekybos tinklo IKI parduotuvėse.
Krepšinio sirgaliai.
Krepšinio sirgaliai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Iš tiesų per pirmąją bilietų pirkimo bangą greičiausiai buvo perkami bilietai į Lietuvos rinktinės bei stipriausių užsienio komandų varžybas. Parduoti visi IKI siūlomi bilietai Klaipėdos arenoje, taip pat neatsiliko sirgaliai, planuojantys komandų žaidimą stebėti Šiaulių arenoje. Tačiau bilietų dar turime į pirmosiomis dienomis vyksiančias Lietuvos rinktinės varžybas, kuriose mūsų rinktinei reikės viso įmanomo palaikymo“, – teigia prekybos tinklo IKI marketingo ir komunikacijos departamento vadovas Arvydas Rimas.

Dar galima įsigyti bilietų į Lietuvos rinktinės rungtynes su Didžiąja Britanija, kuri su „Chicago Bulls“ žaidėju Lullu Dengu priešakyje žada ambicingai kovoti už lyderės vardą. Lietuvą palaikyti galima ir atakuojant Lenkijos krepšį – lietuviams tai revanšo už 2009 m. pralaimėjimą laikas. Bilietų taip pat liko į Lietuvos ir ką tik suomiams nusileidusios Portugalijos varžybas. IKI prekybos centruose dar galima įsigyti bilietų ir į kitas Lietuvos rinktinės grupės varžybas, kuriose tarpusavyje žais Ispanija, Lenkija, Turkija, Didžioji Britanija ir Portugalija.

IKI klientai labiausiai domėjosi Klaipėdoje vyksiančiomis Rusijos, Slovėnijos ir Gruzijos rinktinių pasirodymais. Antri pagal populiarumą – bilietai į Šiauliuose vyksiančias rungtynes, kur žais kaimynai latviai, Vokietija su Dirku Nowitzkiu, Serbija, Prancūzija ir Italija.

„Net 60 proc. bilietų IKI parduotuvėse nupirko moterys. Žmonos perka bilietus vyrams, močiutės – anūkams, tėvai – vaikams ar krikšto vaikams. Pasitaikė ir tokių atvejų, kai pirkėjai siekė kuo greičiau sukaupti reikiamą taškų skaičių, pirkdami daugiau ilgai galiojančių prekių“, – teigia A.Rimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius