Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Graikas Ioannis Bourousis persigalvojo: pasikarščiavau rinktinei pasakydamas „ne“

Pirėjo „Olympiacos“ aukštaūgis Ioannis Bourousis nusiramino. Gegužės pabaigoje pareiškęs, jog niekada nebeatstovaus Graikijos nacionalinei komandai, krepšininkas pakeitė savo nuomonę.
Ioannis Bourousis
Ioannis Bourousis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

I.Bourousis Graikijos rinktinės gerbėjus šokiravo po skandalingai pasibaigusių ketvirtųjų Graikijos čempionato finalo serijos rungtynių, kurių pabaigoje žaidėją aikštėje užpuolė triumfuojantys Atėnų „Panathinaikos“ gerbėjai.

„Aš nežaisiu rinktinėje. Prašau mane išbraukti iš kandidatų sąrašų. Aš viską atidaviau šiai komandai, žaidžiau net su sulaužyta ranka. Mainais už tai manęs niekas negerbia nei kaip žmogaus, nei kaip žaidėjo. Susiklosčius tokioms aplinkybėms, aš palieku rinktinę. Ir tai nėra grasinimas, tai yra sprendimas“, – tuomet sakė 27 metų 213 cm ūgio graikas.

Visgi „centras“ pripažino, kad tada kalbėjo paveiktas neigiamų emocijų.

„Visi žino, kaip myliu Graikijos rinktinę. Juk 2010 m. pasaulio pirmenybėse žaidžiau traumuotas ir už tai turėjau sumokėti visą praėjusį sezoną, kurio metu man buvo nuolat leidžiami specialūs vaistai, turėjau nuolat gydytis ir nebuvau pasiruošęs žaisti 100 proc. Visgi šiemet aš noriu rungtyniauti Graikijos rinktinėje, bet su sąlyga, jog būsiu sveikas. Pripažįstu, kad padariau klaidą po rungtynių su „Panathinaikos“ sakydamas, jog niekada nebeatstovausiu Graikijai. Tiesiog buvau psichologiškai palaužtas“, – kalbėjo I.Bourousis.

Nors I.Bourousis norėtų kartu su Graikijos ekipa vykti į Lietuvą, tam gali sutrukdyti įsisenėjusios žaidėjo traumos. Artimiausiu metu vidurio puolėjas pasikonsultuos su gydytojais ir tuomet paaiškės, ar I.Bourousis spės pasiruošti Europos pirmenybėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius