-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iliasas Zourosas: smagu sugrįžti į Lietuvą

Kauno „Žalgirio“ ekipos ir Graikijos rinktinės vyriausiasis treneris Iliasas Zourosas po pasiektos pergalės prieš Bosnijos ir Hercegovinos rinktinę tikino, kad smagu sugrįžti į antruosius namus – Lietuvą.
Ilias Zouras
Ilias Zouras / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Esu laimingas grįžęs, Lietuva yra mano antra šalis, čia laimėjau ne vieną titulą. Šioje šalyje žmonės tiesiog pakvaišę dėl krepšinio, linkiu sėkmės ir Lietuvos rinktinei“, – spaudos konferencijoje sakė I.Zourosas.

Kalbėdamas apie pačias rungtynes, treneris patikino, kad varžovai rungtyniavo tikrai gerai, tačiau graikų persvara išryškėjo antroje mačo pusėje.

„Visų pirma, ačiū varžovams, gerbiu Bosnijos ir Hercegovinos rinktinę, jie žaidė gerai, turi puikius krepšininkus ir puikią žaidimo filosofiją. Turime gerbti visus varžovus grupėje, visi turi šansų laimėti. Laimėjome, nes pagaliau pavyko apsiginti antroje mačo pusėje. Pirmoje pusėje nebuvome susikaupę, gal šiek tiek jaudulys kaustė, nebuvome pakankamai geri puldami krepšį. Svarbiausia yra tai, kad laimėjome mačą“, – sakė jis.

Kitas Graikijos rinktinės varžovas – suomiai. „Rimtai žiūrime į suomius, jie labai pavojingi varžovai“, – apie būsimus priešininkus kalbėjo I.Zourosas.

Graikus mače palaiko nedidelis būrelis fanų, treneris teigė tikįs, kad lietuvių fanai irgi sirgs už Graikiją.

„Gal lietuvių fanai mums padės, –  sakė treneris. – Šiaip, tikiuosi, kad antrame etape mus palaikančių sirgalių bus daugiau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius