Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanų tikslas rungtynėse su Lietuva – rinkti informaciją

Trečiadienio pavakare privačiu lėktuvu į Kauną atvyko Ispanijos krepšinio rinktinė. Ketvirtadienį ryte jie pirmą kartą išbandys naujosios „Žalgirio“ arenos lankus, o jau vakare lauks dvikova su lietuviais. Per pastarąsias trejas vasaras šios rinktinės iš viso susitiko septynis kartus. Europos čempionų trenerio Sergio Scariolo teigimu, tai, kad dažnai tenka žaisti su lietuviais, yra ir teigiamas dalykas, rašo „BasketNews.lt“.
Akistata su ispanais
Akistata su ispanais / T.Tumalovičiaus nuotr.

S.Scariolo nuomone ketvirtadienio rungtynės neturės nieko bendra su Europos čempionatu, tačiau treneriai gaus svarbią informaciją apie varžovų žaidimą.

„Tikiuosi, kad šios dvi komandos bus rugsėjo 18 dieną tame pačiame mieste, toje pačioje arenoje ir mėgausis finalu. Bus daug komandų, kurios bandys mesti pirštinę ir mums, ir lietuviams. Europos čempionate bus daug gerų komandų, daug gerų žaidėjų. Pamatysime, kaip viskas klostysis iki finalo“, – mintimis dalijosi Ispanijos rinktinės treneris.

Jam Lietuvos rinktinė Madride paliko gerą įspūdį. S.Scariolo mūsiškius apibūdino kaip fiziškai stiprius, turinčius daug pajėgių aukštaūgių ir gynėjų, puikiai organizuojančius žaidimą. „Bus sunku, bet mes labiau norime rinkti informaciją, o ne siekti rezultato. Rezultatas tokiose rungtynėse nėra pats svarbiausias dalykas“, – įsitikinęs S.Scariolo.

Ispanijos rinktinės vedlys tvirtina, kad jo auklėtinių žaidimas gerėja kasdien, tačiau dar yra nemažai smulkmenų, kurias reikia taisyti. „Dėl naujų žaidėjų truputėlį keičiame savo sistemą, bet esame gana patenkinti. Manome, kad esame tinkamame kelyje“, – oro uoste kalbėjo S.Scariolo.

Nors vos tik atvykęs svečių delegacijos atstovas pranešė, kad bendrauti su Ispanijos rinktinės treneriais bei žaidėjais nebus galima, svečių ekipą treniruojantis italas visgi dalijosi mintimis apie laukiančią akistatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius