Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kęstutis Kemzūra: „Parodėme tikrai gerą krepšinį“

Lietuvos krepšinio rinktinė žengė antrą žingsnį Europos krepšinio čempionate. Tarsi iš natų atakavę Kęstučio Kemzūros auklėtiniai ketvirtadienį antrosiose A grupės rungtynėse Panevėžyje 97:77 sutriuškino Lenkijos rinktinę.
Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra džiaugėsi rinktinės žaidimu. / FIBA/Liusjeno Kulbio nuotr.

Kaip vyko rungtynės skaitykite čia. Išsamią Lietuvos ir Lenkijos rungtynių statistiką rasite čia. Čempionato tvarkaraštį, rezultatus, turnyrinę lentelę ir statistikos lyderius rasite specialioje rubrikoje – 15min.lt/Eurobasket2011 (arba žr. meniu viršuje).

„Mačas nebuvo lengvas. Nors taip gali pasirodyti, tačiau taip nėra. Čempionate nėra lengvų komandų. Net ir be didžiausių žvaigždžių Lenkijos rinktinė yra stipri, jie tai įrodė mače su ispanais“, – po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje kalbėjo K.Kemzūra.

„Pagerinome savo gynybą, sulaukėme daugiau pagalbos iš atsarginių žaidėjų. Nors trečiąjį kėlinį pradėjome panašiu scenarijumi kaip ir su Didžiąja Britanija, po kelių keitimų situacija pasikeitė ir mes vėl kontroliavome rungtynes“, – tęsė Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris.

K.Kemzūra atskleidė, kad komandos planas buvo žaisti didele sparta, išnaudojant ilgesnį atsarginių žaidėjų suolelį.

„Rungtynių tempas buvo tikrai aukštas, tačiau mes tam ir ruošiamės. Parodėme tikrai gerą krepšinį, vėl puikiai atakavome“, – džiaugėsi strategas.

Paklaustas apie Pauliaus Jankūno traumą, K.Kemzūra atsakė, jog ši greičiausiai yra nerimta ir nesutrukdys aukštaūgiui rungtyniauti penktadienio mače su Turkija.

„Pauliui Jankūnui sumušė raumenį. Jis negalėjo žaisti 100 procentų, todėl nusprendėme jį pataupyti. Tikiuosi, jog rytoj jis bus pasiruošęs, nes mačas mums bus ypač svarbus“, – teigė K.Kemzūra.

„Rungtynės su Turkija mums bus svarbiausios. Vienos iš dviejų svarbiausių. Šiandien žaidėme tikrai aktyviai, išeikvojome daug jėgų, todėl rytoj tikrai nebus lengva“, – pridūrė Martynas Pocius.

Po spaudos konferencijos K.Kemzūra dar atsakė į kelis Lietuvos žurnalistų klausimus: 

VIDEO: 15min.lt - Kęstučio Kemzūros interviu po pergalės prieš Lenkijos rinktinę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius