Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos rinktinėje nežais Darjušas Lavrinovičius ir Mindaugas Lukauskis

Kaip ir žadėjo, po draugiškų rungtynių su Gruzija Lietuvos rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra paskelbė, kurie du krepšininkai lieka už Lietuvos rinktinės borto. Tai – Darjušas Lavrinovičius ir Mindaugas Lukauskis.
Rungtynių akimirka
Kęstutis Kemzūra / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tapk 15min/Sportas draugu, spausk čia.

„Nusprendėme taip: mums padėjo situacija, nes Darjušui paūmėjo achilas. Jam reikia laiko pasigydyti, kažkur savaitės, o mes tos savaitės neturime. Šitoje vietoje sprendimas buvo lengvesnis. Taip pat teko atsisveikinti su Mindaugu Lukauskiu. Jis padėjo mums pasiruošti, todėl esame Mindaugui labai dėkingi. Tiesiog pasitarę nusprendėme likti su šešiais dideliais ir šešiais gynėjais“, – savo sprendimą motyvavo K.Kemzūra.

Taigi Europos čempionate Lietuvos rinktinė žais šia sudėtimi: Šarūnas Jasikevičius, Mantas Kalnietis, Tomas Delininkaitis, Martynas Pocius, Rimantas Kaukėnas, Simas Jasaitis, Paulius Jankūnas, Darius Songaila, Kšyštofas Lavrinovičius, Robertas Javtokas, Marijonas Petravičius, Jonas Valančiūnas.

Europos čempionatą lietuviai pradės trečiadienį rungtynėmis su Didžiąja Britanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius