Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kęstutis Kemzūra po pralaimėjimo Ispanijoje: „Padarėme žingsnį į priekį“

Po Lietuvos rinktinės pralaimėjimo Madride prieš Ispanijos krepšininkus (78:90), vyriausiasis komandos treneris Kęstutis Kemzūra džiaugėsi padaryta pažanga.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra gyrė auklėtinius. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Rungtynėse buvo daugiau gerų momentų, nors ir pralaimėjome, o skirtumas yra didokas. Be abejo, tai buvo geresnis susitikimas nei prieš rusus. Čia įdėjome daugiau širdies, parodėme daugiau gyvybės ir agresyvumo. Buvo neblogų momentų. Manau, kad padarytas žingsnis į priekį. Taip pat pagerėjo mūsų atlikimas, tačiau trečiame ketvirtyje, kai varžovai pridėjo intensyvumo, mes neišlaikėme tempo“, – pasakojo treneris.

Specialistas tvirtino, kad pralaimėjimą lėmė klaidos, pralaimėta kova dėl atšokusių kamuolių ir kitos smulkmenos, kurios yra būtinos norint nugalėti Ispaniją.

„Antrą kėlinį sužaidėme neblogai, tik kortas sumaišė klaidos. Momentais pritrūko drausmės, paskubėdavome su metimais, o ispanai iš karto tuo pasinaudojo. Prieš tokią komandą žaidžiant yra svarbios visos smulkmenos. Reikia neprarasti kamuolių, gerai gintis ir rengti greitų atakų, o patiems sėkmingai atakuoti krepšį. Pralaimėjome kovą po krepšiais, leisdami varžovams nusiimti net 14 kamuolių po mūsų krepšiu. Nenoriu kaltinti aukštaūgių, nes kovoje dėl kamuolių turi dalyvauti visas penketukas, sėkmingai atsitverdamas savo ginamuosius, nes dideli žmonės ir taip turi daug darbo sau ant nugarų laikydami Gasolius“, – analizavo K.Kemzūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius