-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšinio sirgaliai Lietuvos rinktinei sukūrė jau 300 skanduočių

Lietuvą vis smarkiau apima artėjančio „EuroBasket 2011“ karštinė. Paskelbus apie Lietuvos rinktinę palaikančios skanduotės konkursą, sulaukta per 600 laiškų su siūlomais variantais. Oficialioje čempionato sirgalių svetainėje fanspace2011.com, atmetus pasikartojančias, viešai publikuota jau beveik 300 skanduočių.
Butų nuomotojai teigia, kad juos labiausiai gąsdina jauni ir pašėlę aistruoliai.
Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliai. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pirmą kartą po Nepriklausomybės atkūrimo Lietuvos rinktinė svarbiausias Senojo žemyno varžybas žais namuose, kartu su taip vadinamu „šeštuoju žaidėju“ – savo aistringais sirgaliais, kurių ištikimybė, vieningas palaikymas ir indėlis į pergales žinomas jau ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje.

Kiekviena proga tai patvirtina ir patys rinktinės žaidėjai bei treneriai.

„Noriu padėkoti mūsų sirgaliams – tiek esantiems čia, Turkijoje, tiek likusiems Lietuvoje. Jų parama ir tikėjimas padėjo mums pasiekti tai, kur dabar esame“, – po bronzinio finišo 2010 m. pasaulio čempionate kalbėjo rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra.

„Pamenu, kaip po pergalės 2003 m. Europos čempionate Šarūnas Jasikevičius kalbėjo: „Visų pirma noriu pasakyti milžinišką ačiū mūsų fanams – kai būdavo žiauriai sunku, būtent jie savo palaikymu ir dainomis stumdavo mus į priekį“, – sakė „EuroBasket 2011“ Žiniasklaidos ir komunikacijos grupės vadovas, vienas iš skanduočių konkurso komisijos narių Linas Kunigėlis. – Jeigu Lietuvoje arena vienu balsu skanduos tautos išrinktą skanduotę, manau, rinktinei turėtų įsijungti antras kvėpavimas.“

Komisijoje taip pat bus Lietuvos rinktinės krepšininkas Mantas Kalnietis, sirgalių lyderis Tomas Balaišis-Sėkla, čempionato partnerio „Radiocentro“ savireklamos vadovas Egidijus Stanevičius, dainininkas ir laidų vedėjas Marijus Mikutavičius.

„Išrinkti dešimt geriausių skanduočių bus be galo sudėtinga – aišku jau dabar. Tačiau džiugu matyti sirgalių išradingumą ir norą visomis priemonėmis prisidėti prie krepšininkų pergalių. Smagiausia, kad konkurse dalyvauja ir sporto visuomenėje gerai žinomi asmenys“, – kalbėjo L.Kunigėlis.

Visi norintys skanduotes vaizdo arba tekstiniu formatu iki gegužės 31 dienos dar gali patalpinti svetainėje fanspace2011.com. Beje, ten galima rasti ir jau atsiųstų skanduočių pavyzdžių. Po to  komisijai teks nelengva užduotis – atrinkti dešimt originaliausių skanduočių, iš kurių nugalėtoją išrinks visa sirgalių armija, balsuodama internete.

Jam atiteks du bilietai į Lietuvos rinktinės rungtynes „EuroBasket 2011”. Neliks be apdovanojimų ir kiti du prizininkai – jie gaus bilietus į draugiškas lietuvių rungtynes su Ispanija naujojoje Kauno arenoje bei bus apdovanoti oficialia čempionato atributika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius