Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšinio varžybose kovos dėl rinktinės parašų

Klaipėdos vaikai ir paaugliai šią savaitę varžysis krepšinio turnyre 3x3. Jaunieji sportininkai, be kitų prizų, kovos ir dėl krepšinio kamuolių, kuriuos puošia Lietuvos rinktinės krepšininkų parašai.
Pripūstus kamuolius žmonės metė į karto dėžes.
Turnyro nugalėtojai gaus kamuolius su krepšininkų parašais. / Ginos Kubiliūtės/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Krepšinis Sveikata

„Vasaros atostogos mokyklinio amžiaus vaikams – bene smagiausias laikas, kai knygas jie gali iškeisti į laisvalaikį su draugais, iškylauti prie ežero ar keletui dienų nuvykti į vaikų poilsio stovyklą. Tik, ar daugelis vaikų laisvalaikį leidžia tikrai taip turiningai? Kad atostogos nepralėktų vien prie kompiuterių ir televizijos ekranų, kad grįžus į mokyklą būtų ką prisiminti, Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras siūlo visiems vaikams ir paaugliams nuo  7 iki 16 metų sudalyvauti krepšinio 3x3 turnyre.

„Kai mūsų širdys plaka išvien“ , – į turnyrą kviečia renginio organizatoriai, Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro specialistai.

Pirmasis turnyras tarp Klaipėdos miesto komandų vyks Klaipėdos mieste rugpjūčio 9 dieną 14 val., Gedminų pagrindinės mokyklos krepšinio aikštelėje (registracijos pradžia 13 val.). Pirmas vietas užėmusios komandos iš abiejų amžiaus grupių vyks į finalines krepšinio turnyro žaidynes tarp rajoninių komandų. Finalinės krepšinio turnyro žaidynės vyks Jonavoje 2011 m. rugpjūčio 11 d. Jonavos kūno kultūros ir sporto centro salėje.

Apdovanojami bus visi komandų nariai, o komandoms, laimėjusioms pirmąją, antrąją bei trečiąją vietas, bus įteikiami papildomi vertingi prizai. Beje, specialiu prizu, krepšinio kamuoliu su Lietuvos rinktinės krepšininkų parašais, bus apdovanojami rezultatyviausi žaidėjai iš abiejų amžiaus grupių. Jie bus renkami iš prizines vietas užėmusių komandų. Papildomi apdovanojimai taip pat bus įteikiami ir aktyviausiai bei spalvingiausiai palaikymo komandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius