Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos ir Slovėnijos mačo pertraukos metu – įspūdingas NBA komandų talismanų pasirodymas

Ketvirtadienį į „Žalgirio“ areną susirinkę sirgaliai gavo netikėtą dovaną. Ilgosios Lietuvos ir Slovėnijos rinktinių dvikovos pertraukos metu įspūdingą šou surengė NBA žaidžiančių Portlando „Trail Blazers“ ir Indianos „Pacers“ komandų talismanai.
Talismanų pasirodymas
Talismanų pasirodymas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Iškart po antrojo kėlinuko pabaigos prie vieno krepšio pagalbiniai arenos darbuotojai patiesė storą čiužinį ir pastatė trampliną. Į aikštelę žengė specialiais kostiumais pasipuošę Portlando „Trail Blazers“ ir Indianos „Pacers“ komandų talismanai.

Apšilimui atlikę po kelis paprastus šuolius, vėliau talismanai ryžosi kur kas sudėtingesniems triukams. Nors šis sumanymas talismanams pavyko ne iš pirmo karto, svečių iš JAV sugebėjimai galiausiai buvo įvertinti audringais „Žalgirio“ arenos sirgalių aplodismentais.

Portlando „Trail Blazers“ talismanas iššoko į orą ir padaręs salto metė kamuolį į krepšinio lentą. Tuomet iš paskos atbėgęs jo kolega iššoko aukštai į orą ir kamuolį įgrūdo į krepšį. Po šio triuko NBA talismanai ryžosi dar sudėtingesniam išbandymui.

Jie prie krepšio pastatė keturis oficialius Europos čempionato talismanus Amberius. Tuomet Indianos „Pacers“ atstovas iššoko į orą, padarė salto ir perskridęs keturis Amberius kamuolį įkrovė į krepšį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius