Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos areną išbandys Lietuvos krepšinio rinktinė

Europos krepšinio čempionato laukiantys sirgaliai tautiečių žaidimu galės pasimėgauti dar net neprasidėjus oficialioms čempionato kovoms. Rugpjūčio pradžioje krepšininkai pradeda pasiruošimo etapą, kurio metu Lietuvos, Latvijos, Slovėnijos ir Čekijos krepšinio rinktinės Klaipėdos „Švyturio arenoje“ sužais 4-ias draugiškas varžybas.
Lietuvos krepšinio rinktinės gerbėjai
Lietuvos krepšinio rinktinės gerbėjai / 15min.lt nuotr.

Pirmosios rungtynės tarp Lietuvos studentų rinktinės ir Latvijos įvyks rugpjūčio 2 d., tarp Slovėnijos ir Latvijos rinktinių – rugpjūčio 3 d., tarp Lietuvos nacionalinės vyrų rinktinės ir Slovėnijos – rugpjūčio 4 d., o su Čekijos krepšinio rinktine uostamiesčio arenoje lietuviai susitiks rugpjūčio 6 d. 

„Šios draugiškos krepšinio varžybos bus ypatingos ne tik tuo, jog sirgaliams leis įvertinti savo šalies rinktinės pasiruošimą artėjančiam čempionatui, tai taip pat bus ir pačios pirmosios Lietuvos vyrų rinktinės varžybos naujoje „Švyturio arenoje“. Taigi, krepšininkai galės išbandyti ne tik savo jėgas, bet ir naująją aikštelę bei įvertinti jos kokybę“, – sakė „Švyturio areną“ valdančios bendrovės „Klaipėdos arena“ direktorė Jolita Krickė. 

Lietuvos krepšinio rinktinė pirmoji išbandys ir „Žalgirio“ areną, kur rungtynės vyks rugpjūčio 18 dieną.

Bilietus į draugiškas Lietuvos – Slovėnijos ir Slovėnijos – Latvijos rinktinių varžybas jau galima įsigyti visuose nacionalinio bilietų platintojo „Bilietai LT“ kasose bei elektroninėje parduotuvėje www.bilietai.lt. Bilietų kaina prasideda nuo 13 litų, tačiau artėjant rungtynėms bilietai brangs. Bilietus į Lietuvos – Latvijos ir Lietuvos – Čekijos rinktinių varžybas platina „Tiketa“. 

Liepos 28 d. duris atversianti universali „Švyturio arena“ priklausomai nuo renginio tipo talpins nuo 1800 iki 7000 žiūrovų. „Klaipėdos arenos” direktorės teigimu, planuojama, jog nuo atidarymo per pirmąjį renginių sezoną „Švyturio arena“ sulauks apie 200 tūkst. lankytojų.   

Per pirmąjį sezoną arenoje bus surengta ne mažiau nei 60 renginių, iš kurių daugiau nei trečdalį sudarys sporto renginiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius