-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 12 /16:33

Lietuvos rinktinės krepšininkai neskuba Kaune apsigyventi viešbutyje

Tik po sunkios kovos sekmadienio vakarą laimėję labai svarbų mačą prieš Vokietijos komandą, Lietuvos rinktinės žaidėjai šiandien mėgaujasi poilsiu ir ruošiasi trečiadienį „Žalgirio“ arenoje prasidėsiančioms lemiamoms Europos krepšinio čempionato kovoms.
„Perkūno namai“
Viešbutis „Perkūno namai“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaune lietuviai apsistos netoli legendinės Halės Žaliakalnyje įsikūrusiame prabangiame viešbutyje „Perkūno namai“.

Iš karto po sekmadienio vakarą Vilniuje įvykusių sunkių rungtynių į viešbutį apie 2 val. nakties atvyko tik gynėjas Tomas Delininkaitis. Kiti krepšininkai laiką leidžia artimųjų apsuptyje ir į viešbutį kol kas neskuba. Kartu su T.Delininkaičiu viešbutyje jau apsigyveno ir rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas.

Visi žaidėjai į „Perkūno namus“ privalės susirinkti antradienį per pietus. Tos pačios dienos vakare bus surengta treniruotė „Žalgirio“ arenoje. Viešbučio generalinio direktoriaus Vidimanto Žeko žiniomis, visa rinktinė viešbutyje apsigyvens jau šį vakarą.

Gyvens po vieną

„Perkūno namuose“ Lietuvos rinktinės žaidėjai gyvens po vieną liukso kambariuose. Viešbutį akylai saugo „Ekskomisarų biuro“ apsaugininkai. Į teritoriją ir viešbutį pašaliniai žmonės nebus įleidžiami.

V.Žekas sakė, kad krepšininkai ypatingų reikalavimų neturėjo. Keliuose kambariuose žaidėjams prailgintos lovos, didelis dėmesys skiriamas maistui – bus galima rinktis net iš keturių karštųjų patiekalų. Du geriausi kambariai atiteko vyriausiajam treneriui Kęstučiui Kemzūrai ir didžiausiai Lietuvos rinktinės žvaigždei - Šarūnui Jasikevičiui.

15min.lt primena, kad Lietuva ketvirtfinalio rungtynes trečiadienį žais įprastu laiku – 21 val. Kęstučio Kemzūros auklėtinių varžove bus Rusija arba Makedonija. Tai paaiškės pirmadienio vakarą po to, kai F grupės lyderės išsiaiškins grupės nugalėtoją. Trečiąją vietą E grupėje užėmusių lietuvių varžove taps dvikovos tarp rusų ir makedonų pralaimėtoja – antroji F grupės ekipa.

Kartu gyvens ispanai, prancūzai ir serbai

Kitos E grupės komandos apsigyveno „Europa Royale“ viešbutyje, o F grupės rinktinės – „Kauno“ viešbutyje.

Lietuvos komandos atstovo Lino Kunigėlio žiniomis, pirmadienį į Kauną žada atvykti tik Prancūzija. Ispanija ir Serbija iš Vilniaus į Kauną persikels antradienį.

Teisėjai ir komisarai apsigyvens senamiestyje įsikūrusiame viešbutyje „Daugirdas“. Keli jau atvyko, likusieji bus atvežti iš Vilniaus antradienį.

Papildyta 16.23 val.: Atvyko Parkerio komanda

Į Kauną jau atvyko lietuvius krepšinio aikštelėje Europos čempionate nuskriaudusi Prancūzijos rinktinė. Ji apsistojo „Europa Royale“ viešbutyje. Jame gyvens ir ispanai bei serbai, kurie, naujausiomis žiniomis, į laikinąją sostinę atvyks antradienį.

Prancūzų žaidėjas Fabrice‘as Canetas apsisprendimą nelikti Vilniuje aiškino noru greičiau priprasti prie naujos vietos ir geriau pasiruošti lemiamoms čempionato kovoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius