Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linas Kleiza: reikia eiti į salę, bet dar negaliu

Lietuvos policijos ir Lino Kleizos labdaros ir paramos fondo programos „Tu gali“ užbaigtuvėse krepšininkas suprato, jog laikas grįžti į salę, rašo „Kauno diena“.
Linas Kleiza
Linas Kleiza / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai traumą besigydantis krepšininkas susimąstė, kai bandė savo jėgas su vaikais krepšinio aikštelėje. Į eilutę prie baudos linijos surikiuotiems vaikams sunkiai sekėsi pataikyti į krepšį, tačiau ir pats krepšininkas pirmą kartą stojęs prie baudų metimo linijos prametė tris kartus.

Po kiek laiko atsirado vaikinas, metęs iššūkį Toronto „Raptors“ puolėjui. Pirmajame rate, kuriame buvo metama tris kartus nuo baudų metimų linijos, buvo pasiektos lygiosios: abu dalyviai pataikė po du kartus. L.Kleizai pastebėjus, jog lygiųjų negali būti, jis leido savo varžovui pirmam mesti nuo linijos. Jam nepataikius, pergalę taikliu metimu pasiekė pats krepšininkas.

Lygiosiomis buvo baigta tritaškių metimų kova. Simboliniame turnyre dalyvavusieji vaikai iš krepšininko gavo dovanų: „Raptors“ atributikos.

„Jaudulio tikrai nebuvo, tiesiog jau seniai nemėčiau į krepšį. Iš tiesų, buvo smagu. Reikia eiti į salę, bet dar negaliu, – po konkurso kalbėjo L.Kleiza. – Galiu mėtyti į krepšį, tačiau tik stovėdamas. Negaliu nei pašokti, nei bėgti, todėl kartais į salę net nenoriu eiti, kadangi stovint – visai kitokia metimo technika.“

Paklaustas apie reabilitaciją, krepšininkas pabrėžė, jog viskas vyksta labai sklandžiai. „Šeštadienį išskrendu pas daktarus, po šio vizito žinosiu daugiau. Ten būsiu savaitę ir grįšiu į Lietuvą“, – sakė L.Kleiza.

Kiek vėliau krepšininkas džiaugėsi „Tu gali“ sėkme. „Džiugu, kad vaikai gali pamatyti kitą policijos veidą – ne po fakto, o prieš faktą. Manau, jie suprato, kad policija gali ne tik nubausti, bet ir padėti, – kalbėjo L.Kleiza. – Galbūt ateityje jie patys norės tapti pareigūnais. Didžiausias projekto pliusas – užimtumas po pamokų. Kai tik projektas prasidėjo, ne vienas sakė, jog bijo prasidėti su policija, kadangi jau buvo su ja susikirtę. Čia suteikėme galimybę policiją pažinti iš kitos pusės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius