Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas: „Burtais esame labai patenkinti“

Sekmadienio vakarą visų Europos krepšinio atstovų, entuziastų ir sirgalių akys krypo į Vilniaus nacionalinį dramos teatrą. Daugiau nei dvi valandas trukusi „Eurobasket2011“ burtų traukimo ceremonija sukėlė emocijų pliūpsnį. Lietuva pateko į stipriausią grupę ir Panevėžyje susigrums su bene grėsmingiausiais varžovais. Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas burtus pavadino labai sėkmingais.
V.Garastas ir M. Balčiūnas
V.Garastas ir M.Balčiūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Kokią reikšmę turėjo šios dienos burtai, pamatysime tik po grupės varžybų. Žinoma, į vieną grupę sukrito stiprios komandos, bet geriau iš pat pradžių nusiteikti ir žinoti, kad teks žaisti su pačiais grėsmingiausiais varžovais. Kiekvienos rungtynės bus žūtbūtinės ir mūsų rinktinė negalės atsipalaiduoti. Mes burtais esame labai patenkinti“, – 15min.lt sakė M.Balčiūnas.

Generalinio sekretoriaus nuomone, „Eurobasket2011“ burtai turėjo nudžiuginti Lietuvos ir Panevėžio žmones: „Dabar ažiotažas bus dar didesnis. Jis bus milžiniškas. Jau čempionato pradžia Panevėžyje bus tarsi finalinis etapas.“

Pasak M.Balčiūno, pati burtų traukimo ceremonija buvo labai aukšto lygio ir Lietuva dar kartą visai Europai parodė, kad esame tikra krepšinio tauta. „Iki šiol burtų traukimo ceremonijose neteko matyti nieko panašaus. Anksčiau tokie renginiai būdavo kur kas paprastesni, o ši – išskirtinė ir įsimintina. Lietuva save reprezentavo geriausiai, kaip tik galėjo.

Šią šventę organizuoti pradėjo prieš tris mėnesius. Darbų buvo begalės, tačiau organizatoriai susitvarkė puikiai. Dabar mūsų laukia nauji darbai, daug dėmesio skirsime komunikacijai ir reklamai, na, o kovo pirmąją jau prasidės bilietų prekyba. Tos dienos taip pat laukiame su nekantrumu. Svarbiausia, kad jau žinome viską, neliko jokių nežinomųjų“, – pasakojo M.Balčiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius