-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Kalnietis: „Nėra dėl ko rautis plaukų“

Po pirmosios rungtynių dalies Mantas Kalnietis savo sąskaitoje turėjo 9 taškus ir savo žaidimu kone labiausiai išsiskyrė iš Lietuvos krepšinio rinktinės kandidatų. Visgi pats žaidėjas pripažino, kad ne tik komanda, bet ir jis pats neįgyvendino trenerio užduočių.
Lietuva – Slovėnija
Lietuva – Slovėnija / A.Venskaus nuotr.

Lietuvos rinktinė pirmosiose draugiškose rungtynėse 70:72 nusileido slovėnams ir pasiruošimą Europos čempionatui pradėjo ne taip, kaip planavo ir norėjo. Ne dėl galutinio rezultato, bet dėl komandos pasirodymo ir žaidimo.

„Gaila. Neišlošėm. Nėra dėl ko rautis plaukų, nes rungtynėse buvo daug gerų momentų. Buvo ir klaidų, ir taktinio broko. Bet tai tik pirmosios rungtynės. Nepanikuojame“, – po mačo kalbėjo M.Kalnietis.

Krepšininko nuomone priešininkai turėjo daugiau žaidybinės praktikos, bet rimtas varžovas privertė pasitemti ir mūsų rinktinę. „Nebuvo kaip ankčiau tokie varžovai, kurie net krepšinio šalims nepriskiriami. Gavome sunkų varžovą. Iš tų emocijų gerai pradėjome mačą, bet vien emocijomis gi nelaimėsi. Treneriai tikrai žinos, ką taisyti“, – dėstė įžaidėjas. 
 
M.Kalnietis pripažino, kad rungtynės buvo labai banguotos, o žaidime netrūko chaoso: „Suaktyvinome trečiajame kėlinyje gynybą, atsitvėrėme, neleidome kovoti dėl kamuolių po mūsų krepšiu, bet ketvirtajame kėlinyje vėl grįžome į savo bėdas.“
 
„Šiandien mano užduotis buvo vadovauti komandai, bet neįgyvendinau kitos užduoties: nesusitvarkiau su Jaka Lakovičiumi ir Goranu Dragičiumi. Tai labai aukšto lygio žaidėjai, su abiem buvo sunku kautis“, – prisipažino vienas iš 17 rinktinės kandidatų.
 
M.Kalnietis pasakojo, kad po rungtynių krepšininkų dar laukė masažai ir procedūros, o rytoj treniruotė ir pasiruošimas šeštadienio rungtynėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius