Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Kalnietis: nesvarbu, makedonai ar rusai – ketvirtfinalyje laukia galingas varžovas

„Prieš rungtynes buvo didžiulė įtampa. Džiugu, kad su ja susitvarkėme. Iniciatyvą laikėme savo rankose ir laimėjome“, – po pergalės prieš vokiečius kalbėjo Mantas Kalnietis.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis. / FIBA/Liusjeno Kulbio nuotr.

Paskutinėse Europos čempionato E grupės rungtynėse Lietuvos rinktinė 84:75 įveikė Vokietijos komandą ir žengė į turnyro ketvirtfinalį.

„Pagrindinė pergalės priežastis, pasak M.Kalniečio, puiki aukštaūgių gynyba prieš Dirką Nowitzkį. „Mūsų ketvirti numeriai labai gerai  susitvarkė su D.Nowitzkiu, kuris pataikė tik 20 proc. savo metimų“, – teigė M.Kalnietis.

„Mes žinojome, kad jie žaidžia labai kantriai, nekreipdami dėmesio į rezultatą. Jie parodė charakterį, tačiau ir mes, kaip komanda, išlikome stiprūs ir atsilaikėme“, – pridūrė Lietuvos rinktinės įžaidėjas.

Kas parankiau ketvirtfinalyje – makedonai ar rusai? „Neklauskite to. Gali kažko norėti, bet po to verkti. Prieš rusus esame žaidę, o makedonai, kaip matome šiame čempionate, praktiškai dar nepralaimėję. Abi komandos galingos“, – tikino M.Kalnietis. 

VIDEO: 15min.lt - Manto Kalniečio interviu po rungtynių su Vokietija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius