Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Balčiūnas: „Bilietų pardavimas padėjo spręsti LKF finansines problemas“

Bilietų į Europos vyrų krepšinio čempionatą pardavimas padėjo Lietuvos krepšinio federacijai (LKF) spręsti finansines problemas, sako federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.
Mindaugas Balčiūnas
Mindaugas Balčiūnas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Anot jo, lėšos, gautos už parduotus bilietus, leido atlikti išankstinius mokėjimus viešbučiams, kurie ir buvo pagrindinė LKF finansinė problema.

„Finansavimo klausimus ir sprendžia bilietai – mums reikėjo tų įplaukų, kadangi mes turime avansinius mokėjimus daryti viešbučiams, kurie labai griežtas sąlygas kelia“, – penktadienį žurnalistams sakė jis.

Anot jo, sprendžiamas ir kitas klausimas, susijęs su arenų Kaune ir Klaipėdoje užbaigimu. Federacijos vadovas tikina, jog arenos bus paruoštos rungtynėms laiku.

„Tos kliūtys buvo aptartos ir šiandien (Vyriausybėje), ir Seime, yra visokeriopa pagalba iš Vyriausybės ir Seimo, mes žinome, kada vyks pirmieji renginiai, ir tas laikas – pakankamas, kad pasiruoštume pilnai čempionatui“, – sakė M.Balčiūnas.

„Dėl Klaipėdos – gal atsikels į liepos antrą pusę, bet jokios grėsmės nekelia, nes pirmieji renginiai, vyrų rinktinės draugiškos rungtynės bus rugpjūčio mėnesį – mums pilnai užtenka“, – tikino jis.

Ministro pirmininko kancleris Deividas Matulionis sako, kad arenų klausimas bus svarstomas Vyriausybės pasitarime balandžio 4-ąją.

„Tikimės, kad iki liepos mėnesio visos arenos bus parengtos čempionatui, ir pasirengimas vyksta pagal planą. (...) Mūsų nuomone, viskas judės tinkamu greičiu. Balandžio 4 dieną Vyriausybės pasitarime svarstysime klausimą, užfiksuosime galutinius terminus Vyriausybės lygiu“, – kalbėjo jis.

Penktadienį „EuroBasket 2011“ vadovai, kurie buvo išreiškę nepasitenkinimą kaltinimais dėl esą neskaidraus bilietų į čempionato rungtynes pardavimo ir vidaus reikalų ministro Raimundo Palaičio veiklos, lankėsi Vyriausybėje. Jie teigia, kad premjeras juos visiškai suprato.

Europos vyrų krepšinio čempionatas Lietuvoje vyks rugpjūčio 31-rugsėjo 18 dienomis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius