-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepatekęs į rinktinę Jonas Valančiūnas stengtųsi dar daugiau

Jau pusantros savaitės prieš Europos krepšinio čempionatą besitreniruojantys Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai gretose turi naujoką – pirmąkart kandidatu į rinktinę tapo krepšininkas Jonas Valančiūnas.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Iki šiol tik jaunių rinktinėje žaidęs sportininkas, paklaustas, kaip jaučiasi besitreniruodamas su vyrais, šmaikštavo: „Būtų keisčiau, jei treniruočiausi su moterimis“, – juokavo vidurio puolėjas. Vis dėlto krepšininkas pripažino, kad savijauta būnant kandidatų gretose yra gera – pasak jo, treniruotės su vyrų krepšinio rinktine yra tiesiog puikios.

Sportininkas pripažįsta, kad dabar treniruotis nelengva, tačiau savęs nenuvertina. „Reikia pripažinti, kad sunku. Sunku, tačiau gerai. Aišku, skiriasi krūvis. Jis čia – labai didelis, tačiau kol kas susitvarkau. Manau, man neblogai sekasi“, – tikina J.Valančiūnas.

J.Valančiūnas neslepia jaučiantis tarp krepšininkų vyraujančią konkurenciją, tačiau, jo nuomone, tai sveika: „Žinoma, šiek tiek konkurencijos jaučiasi. Išlieka stipriausi ir bandome įrodyti, kas yra kas, aiškinamės, kuris yra stipresnis“, – realistiškai mąsto žaidėjas. 

Kaip ir likę kandidatai į rinktinę, J.Valančiūnas šiuo metu kelia sau vienintelį tikslą – patekti į galutinį rinktinės dvyliktuką: „Tai yra mano užduotis. Neaišku, pasiseks ar nepasiseks, tačiau keliu sau tokį tikslą, kurio siekiu. Tai užduotis, kurią turiu įvykdyti.“

Paklaustas, kaip reaguotų, jei šių metų Europos krepšinio čempionate žaisti netektų, J.Valančiūnas pripažino, jog būtų skaudu: „Nusivilčiau, tačiau tai būtų paskata dar labiau dirbti, dar daugiau stengtis ir siekti sėkmės kitais metais.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius