Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nusivylęs Marko Popovičius nebežais Kroatijos rinktinėje

Kauno „Žalgirio“ legionierius Marko Popovičius liko sugniuždytas po nesėkmingo Europos čempionato Lietuvoje, kuriame Kroatijos rinktinė nesugebėjo prasibrauti į antrąjį etapą. Balkanų žiniasklaida praneša, jog kroatas baigė karjerą nacionalinėje komandoje.
Marko Popovičius
Marko Popovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Per visus tuos metus dėl Kroatijos rinktinės atidaviau viską, bet panašu, kad laimėti medalį vilkint nacionalinės komandos marškinėlius išliks tik svajone“, – atsiduso M.Popovičius.

29 metų snaiperiui rankos nusviro dėl problemų Kroatijos krepšinyje ir nevaisingų metų rinktinėje.

„Kitų metų atrankoje į Europos čempionatą nežaisiu ne todėl, kad nenoriu vargintis su tokiais varžovais kaip Islandija, Portugalija ar Malta, bet tiesiog pavargau nuo mūsų krepšinio problemų ir nuolatinių nesėkmių per pastaruosius 15 metų“, – sprendimą nežaisti rinktinėje motyvavo M.Popovičius.

Gynėjas taip pat prisiminė 2005 m. Senojo žemyno pirmenybių Serbijoje ketvirtfinalį, kuriame skandalingame mače kroatai nusileido ispanams.

„Vis prisimenu šį čempionatą. Iš mūsų tuomet pergalę atėmė teisėjų brigada (rungtynėms teisėjavo ir lietuvis Virginijus Dovidavičius, – aut. past.)“, – nuoskaudą prisiminė M.Popovičius.

„Žalgirio“ atstovas Kroatijos rinktinės garbę gynė nuo 2002-ųjų. M.Popovičius dalyvavo 2003, 2005, 2007, 2009 ir 2011 m. Europos čempionatuose, pernai rungtyniavo pasaulio pirmenybėse Turkijoje, o 2008 m. – Pekino olimpiadoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius