-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkis tritaškius į Lietuvos krepšį įmetęs Vojdanas Stojanovskis: „Atakavau laisvas“

Vieną po kito žudantį tritaškį į Lietuvos rinktinės krepšį siuntęs Vojdanas Stojanovskis džiaugėsi istorine makedonų pergale.
Vojdano Stojanovskio triumfas
Vojdano Stojanovskio triumfas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Puolėjas pataikė visus penkis mestus tritaškius ir buvo vienas pagrindinių faktorių, nulėmusių sensacingą makedonų pergalę Europos čempionato ketvirtfinalyje prieš šeimininkę Lietuvą – 67:65.

Iki šiol čempionate vos 30,8 proc. taiklumu iš toli atakavęs V.Stojanovskis, paklaustas, ar pirmą kartą karjeroje pataikė visus penkis tritaškius, šio pasiekimo nesureikšmino. „Turiu padėkoti įžaidėjams. Jie atliko puikų darbą, suteikdami man puikias situacijas, o man teliko pataikyti, nes atakavau laisvas“, – teigė V.Stojanovskis.

Kalbėdamas apie istorinę pergalę – vos trečią kartą su stipriausiomis Europos rinktinėmis žaidžiantys makedonai iki šiol nebuvo patekę net į ketvirtfinalį, o dabar jau turi vietą pusfinalyje – V.Stojanovskis neslėpė džiaugsmo.

„Tai didžiulė pergalė mums. Mums pavyko išlikti arti – toks buvo mūsų planas. Puikiai gynėmės. Jie jautė spaudimą, nes yra šeimininkai“, – teigė snaiperis.

Paklaustas apie laukiantį išbandymą pusfinalyje – Europos čempionę Ispaniją, V.Stojanovskis nežinojo, ką atsakyti. „Apie Ispaniją dar negalvojame, pamatysime“, – atviravo V.Stojanovskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius