-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Per „Eurobasket 2011“ apdovanojimų ceremonijos repeticiją – humoristo Justino Jankevičiaus pokštai

Po šeštadienio rungtynių tarp Lietuvos ir Graikijos, maždaug vidurnaktį, Kauno arenoje Europos čempionato organizatoriai surengė apdovanojimų ceremonijos repeticiją.
Justinas Jankevičius
Justinas Jankevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Jos vedėjas humoristas Justinas Jankevičius pasistengė, kad repeticija būtų kuo nuotaikingesnė. Salės pranešėju čempionate dirbantis J.Jankevičius nestokojo pokštų.

Ant apdovanojimų pakylos jis vieną po kitos kvietė komandas medalininkes. Žaidėjų vaidmenį atliko čempionato savanoriai. Puikiai įsijautę į vaidmenis savanoriai linksmai strikinėjo ant pakylos ir tarsi ryškiausios žvaigždės mojavo tuščioms tribūnoms.

J.Jankevičius pranešė, kad bronzos medalius iškovojo Islandijos, sidabro – Grenlandijos krepšininkai, o čempione tapo... Lietuvos rinktinė. Naudingiausiu čempionato žaidėju J.Jankevičius paskelbė Joną Valančiūną.

Vardindamas medalius iškovojusius krepšininkus J.Jankevičius ištardavo tik vieną kitą pavardę, dažniausiai paminėdamas tik žaidėjo numerį. Vis dėlto ir čia humoristas leido sau papokštauti.

Sidabro medalis buvo „užkabintas“ ir Grenlandijos rinktinės „nariui“ Romui Zamolskiui, kuris, kaip žinia, yra vienas garsiausių visų laikų Lietuvos nusikalstamo pasaulio atstovų. Kai atėjo eilė „apdovanoti“ Lietuvos rinktinę, J.Jankevičius kaip vieną rinktinės žaidėjų pristatė ir... Justiną Jankevičių.

Nuotaikingą repeticiją užbaigė DJ Mamania. Kai J.Jankevičius paskelbė, kad netrukus skambės nacionalinis komandos nugalėtojos himnas, DJ Mamania užleido garsiąją „Adamsų šeimynėlės“ muzikėlę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius