Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimanto Kaukėno nokautuotas turkas Keremas Tunčeri apsilankė ir ligoninėje

Lietuvos rinktinės gynėjo Rimanto Kaukėno alkūnės kietumą pajutęs turkas Keremas Tunčeri sveiksta po patirto nokauto. Turkų spauda praneša, jog krepšininkas išvengė rimtesnių sužeidimų.
Iš karto po skausmingo epizodo Rimantas Kaukėnas atsiprašė varžovo.
Iš karto po skausmingo epizodo Rimantas Kaukėnas atsiprašė varžovo. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žaidėjams grumiantis dėl kamuolio R.Kaukėnas trinktelėjo varžovui į skruostą. 32 metų turkų įžaidėjas suklupo ant aikštės parketo ir akimirkai prarado sąmonę. Tačiau labiausiai Turkijos rinktinės medikus ir trenerius išgąsdino tai, jog keldamasis nuo parketo K.Tunčeri dar kartą suklupo.

Krepšininkas nedelsiant buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau blogiausia prognozė, kad turkas patyrė smegenų sukrėtimą – nepasitvirtino. K.Tunčeri atsipirko prakirsta oda šalia akies ir mėlyne.

„K.Tunčeri tiesiog šiek tiek svaigo galva, todėl jis ir suklupo. Tačiau jo sveikata jau yra gera“, – teigė Turkijos rinktinės gydytojas Tahsinas Beyzadeoglu.

Prognozuojama, jog K.Tunčeri jau sekmadienį galės grįžti į krepšinio aikštelę. Sekmadienį turkai A grupės rungtynėse kovos su Lenkijos nacionaline komanda.

Tuo tarpu K.Tunčeri nokautavęs R.Kaukėnas teigė, jog tai buvo žaidybinis epizodas. Iš karto po smūgio jis atsiprašė varžovo.

„Tai nutiko netyčia. Jis man griebė už rankos, o aš traukiau. Jis stovėjo arti ir aš netyčia jį kliudžiau. K.Tunčeri yra mano geras draugas, tikrai nenorėjau jam užvožti. Nejaučiau, kur jam pataikiau“, – prisiminė R.Kaukėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius